:/Merhaba öncellikle şu an normal koronayım ve ağzımda ilk günden beri iğrenç anlatılmaz bir tat var bunu nasıl geçiririm mesela çikolata yiyorum 5 dk sonra ağzıma kusmuk tadı geliyor gibi gibi
tarçın yiyebilirsin ağızdaki koku ve tat oluşturan bakterileri yok ediyor ertesi günlerde ferah oluyorMerhaba öncellikle şu an normal koronayım ve ağzımda ilk günden beri iğrenç anlatılmaz bir tat var bunu nasıl geçiririm mesela çikolata yiyorum 5 dk sonra ağzıma kusmuk tadı geliyor gibi gibi
İşte bakterilik falan vir durum yok. Maalesef reseptörler zarar görüyor. Bol bol tat ve koku egzersizi yapmak dışında bir şey yapamaz maalesef.tarçın yiyebilirsin ağızdaki koku ve tat oluşturan bakterileri yok ediyor ertesi günlerde ferah oluyor
o zaman portakal limon yada greyfurt suyu tüketebilirsinİşte bakterilik falan vir durum yok. Maalesef reseptörler zarar görüyor. Bol bol tat ve koku egzersizi yapmak dışında bir şey yapamaz maalesef.
Çikolata yerken kötü bir tat geliyor mu yoksa yedikten sonra mı? Annemde de olmuştu. Çoğu şeyi yiyemiyordu kötü tattan ve kokudan dolayı. Ama onda yerken kötü tat geliyordu.Merhaba öncellikle şu an normal koronayım ve ağzımda ilk günden beri iğrenç anlatılmaz bir tat var bunu nasıl geçiririm mesela çikolata yiyorum 5 dk sonra ağzıma kusmuk tadı geliyor gibi gibi
Burunu etkilediğinden tat resseptörlerin de etkileniyor.Merhaba öncellikle şu an normal koronayım ve ağzımda ilk günden beri iğrenç anlatılmaz bir tat var bunu nasıl geçiririm mesela çikolata yiyorum 5 dk sonra ağzıma kusmuk tadı geliyor gibi gibi