Ağız tadımı nasıl düzeltirim

Gelalo

80+
Reaksiyon skoru
63
Merhaba öncellikle şu an normal koronayım ve ağzımda ilk günden beri iğrenç anlatılmaz bir tat var bunu nasıl geçiririm mesela çikolata yiyorum 5 dk sonra ağzıma kusmuk tadı geliyor gibi gibi

Merhaba öncellikle şu an normal koronayım ve ağzımda ilk günden beri iğrenç anlatılmaz bir tat var bunu nasıl geçiririm mesela çikolata yiyorum 5 dk sonra ağzıma kusmuk tadı geliyor gibi gibi
:/
Çaresi yok gibi ... Beklemekten başka.

tarçın yiyebilirsin ağızdaki koku ve tat oluşturan bakterileri yok ediyor ertesi günlerde ferah oluyor

Naneli veya acılı şeyler yiyebilirsin eğer olmazsa hiç olmaz kusarsın.
Olmadı diyelim o zaman direk şeker ye.

tarçın yiyebilirsin ağızdaki koku ve tat oluşturan bakterileri yok ediyor ertesi günlerde ferah oluyor
İşte bakterilik falan vir durum yok. Maalesef reseptörler zarar görüyor. Bol bol tat ve koku egzersizi yapmak dışında bir şey yapamaz maalesef.

İşte bakterilik falan vir durum yok. Maalesef reseptörler zarar görüyor. Bol bol tat ve koku egzersizi yapmak dışında bir şey yapamaz maalesef.
o zaman portakal limon yada greyfurt suyu tüketebilirsin

Dişlerini ve üst damağını fırçala, sade fırçayla.

Çikolata yerken kötü bir tat geliyor mu yoksa yedikten sonra mı? Annemde de olmuştu. Çoğu şeyi yiyemiyordu kötü tattan ve kokudan dolayı. Ama onda yerken kötü tat geliyordu.

Düzeltemezsin.

Burunu etkilediğinden tat resseptörlerin de etkileniyor.
Burnunuzla kokusunu aldığın şeylerle tat alabilir insan kısacana burnuna bağlı ağzındaki tat.
Yapıcak bir şey yok olmadı burnunu kapat ye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,930
Üyeler
189,352
Son üye
Ywzz
Geri