Neler Yeni

Ağlamak ve üzüntü zararlımı kendimi nasıl durdurabilirim

Darkula

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Yusuf arman
Doğuya şark çıktı saatleece ağlıyorum üzüntüden düşünemiyorum bırakma yolu varmı dakikada bir gözümden yaş geliyoe aklıma geliyor burda sevdigim ve arkadaslarim var hayatimda ilk defa bu kadar üzüldüm 18 yaşındayım

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Chloe Grace Moretz
olayı anlamadım .?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Maalesef evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kalmak icin ikna edemedim kendime bakarim diyorum da olmuyor maddi acidan dara gireriz
Ne güzel ailen ile birlikte olacaksın gideceğin yerde de yeni insanlar ile tanışırsın memur bir annen veya baban olması bu gibi durumlara neden olabiliyor üzülme.

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis
Doğuya şark çıktı saatleece ağlıyorum üzüntüden düşünemiyorum bırakma yolu varmı dakikada bir gözümden yaş geliyoe aklıma geliyor burda sevdigim ve arkadaslarim var hayatimda ilk defa bu kadar üzüldüm 18 yaşındayım
Dostum yanlış anlama yorumları bir yandan okuyorum baban herhalde iş gereği başka bir şehre gitti doğrumu anladım eyer doğru ise şu yazdığımı iyi oku baban bir yere gitmiyor dostum sadece işinin gereğini yapıyor yanlış anlama ağlamak sadece kendine zarar verir psikolojikmen bitersin boşu boşuna kendi enerjini harcarsın yani ağlamanın bir mantığı yok yani kafanı dağıtacak şeyler yap sigara içiyorsan git sahile bankta otur sigara iç sigara içmiyorsan arkadaş ortamın ile sokakta veya aynı şekilde sahilde ( çekirdek kola ) yap ben o şekilde kafamı dağıtıyorum işe yarıyor .

Top Bottom