Öneri Ağlatacak anime önerisi

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,035
Bütün anime hayatım boyunca sadece Assassination Classroom animesinde ağladım çok üzmüştü, artık üstünden aylar geçti ve canım çok sıkılıyor daha bu gece High School DxD bitirdim bu animeyide çok beğendim

benim aradığım 2 kişi arasında geçen aşk ve üzücü bir anime arıyorum illa birisinin olmaması sorun değil can sıkıntımı geçirsin yeter ( Banana Fish önermeyin lütfen eşcinsellikle alakalı şeyleri sevmiyorum)

İzlemişsindir belki ama yine de önereyim.
Üzücü olay yok ama böyle bir hayat yaşayamayacağını bildiğin için üzüleceğin anime olarak Tonikaku Kawaii önerimdir. Çok güzel romantik komedisi var bence. Animenin sonu yok daha, söyleyeyim. 2. Sezonu onaylandı, tarihi belli değil.
Rehber - Anime Önerileri #4= TONIKAWA: Over the Moon For You

Clannad. Ağır dram gözyaşı kalmaz ağlamaktan.

Shigatsu wa kimi no uso
Kimi no na wa
Toradora
Koe no katachi
Plastic Memories

Ağlarmısın gülermisin sen seç 😁

Bütün anime hayatım boyunca sadece Assassination Classroom animesinde ağladım çok üzmüştü, artık üstünden aylar geçti ve canım çok sıkılıyor daha bu gece High School DxD bitirdim bu animeyide çok beğendim

benim aradığım 2 kişi arasında geçen aşk ve üzücü bir anime arıyorum illa birisinin olmaması sorun değil can sıkıntımı geçirsin yeter ( Banana Fish önermeyin lütfen eşcinsellikle alakalı şeyleri sevmiyorum)
Violet Evergarden öneririm bir sezonu ve filmi var.

Shigatsu wa kimi no uso
Koe no Katachi
Plastic Memories

hametsu no mars 🤌

Code Geass genel olarak dram serisi değil ağırlıklı olarak zeka içeren Death Note tarzı bir yapım fakat finale gelecek olursak en iyi finale sahip olan serilerden biridir finali seni ağlatabilir belki izlemeni şiddetle tavsiye ederim.

Geri