Hocam varlığından bile haberim yoktu böyle bir firmanın Aynı Gün Teslima (AGT) ile uzaktan yakından alakaları yok. Aras kargo eşyaları kırıyor falan diyolardı en azından getiriyormuş bu onu da yapmıyor ne kargo firması ne de kurye doğru düzgün birisi iletişim 0 bir daha işim olmaz bu kargo firması ileAGT kurye ile 2.5 3 ay uğraştım. Süreci anlatayım isterseniz.
Önce Papara kart siparişimi verdim ve Papara kartı basıp 2 - 3 gün içerisinde AGT KURYE firmasına verdi. Kart ortalama 3-4 gün gibi sürede şubeye geldi ve şubede 2 3 hafta kadar bekledi. Bu bekleme sürecinde Papara ile AGT KURYE tarafına çok defa acele isteği belirttik ancak evi bulamadık diyorlardı. Sonrasında Papara müşteri hizmetlerini arayarak Kartımı yeniden göndermelerini istedim. Tekrardan gönderdiler ancak yine aynı süreç oldu ve 2-3 hafta kargo gelmedi. En son arayarak bana yeni kart basmalarını ve kartımı Aras kargo ile vermelerini rica ettim. Sonrasında kartı yeniden basıp kartımı Aras Kurye şirketine verdiler ve kartım ortalama 1 hafta içerisinde bana ulaştı.
Benim sürecim bu şekilde ortalama 2.5 ay sürdü.
2 haftas ıvar daha hocam daha 8 gün olmuş 2 hafta olmazsa rahat etmiyorlar
Cidden öyleHocam varlığından bile haberim yoktu böyle bir firmanın Aynı Gün Teslima (AGT) ile uzaktan yakından alakaları yok. Aras kargo eşyaları kırıyor falan diyolardı en azından getiriyormuş bu onu da yapmıyor ne kargo firması ne de kurye doğru düzgün birisi iletişim 0 bir daha işim olmaz bu kargo firması ile
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 haftas ıvar daha hocam daha 8 gün olmuş 2 hafta olmazsa rahat etmiyorlar
Firmanın müşteri temsilcileride rastegele seçilmiş gibi iletişime geçiyorum geri dönen yok kuryeyi arıyorum açmıyor ya da suratıma kapatıyor. En kötü kargo firması olabilir. Kuryeden kuryeye değişiyor ama tc kimlik bile sorgulamadan kurye olabiliyorsam o firma en kötü kargı firması oalbilir benim içinÇok saçma her önüne gelen kurye oluyor sonra neden firma kötüleniyor benim akbanktan banka kartım geldi süresi dolmuştu 1 hafta olmadan getirdiler paparadan da ön ödemeli kart aldım geçen çarşamba kargoya verilmiş ama nedense 1 hafta olucak hala tedarik edildi dağıtıma hala çıkmadı bu kuryeyi arıyorum açmıyor 18 kere aradım firmaya şikayet kaydı bıraktım umursanmadı ne saçma bir şey.
Gel yarın işe başlaFirmanın müşteri temsilcileride rastegele seçilmiş gibi iletişime geçiyorum geri dönen yok kuryeyi arıyorum açmıyor ya da suratıma kapatıyor. En kötü kargo firması olabilir. Kuryeden kuryeye değişiyor ama tc kimlik bile sorgulamadan kurye olabiliyorsam o firma en kötü kargı firması oalbilir benim için