Neler Yeni

Ahlaksızlıktan başka bir şey değil

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Yüksek ihtimalle fake. Biri bunu bu dille yazmaz, yazmamalı.
İroniye benziyor ama ya gerçekse.. Artık nefes almak bile istemiyorum bu zihniyetle aynı oksijeni solumamak için. Umarım fakedir umarım

Sdza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ahmet Yasin
İlgilendiği Kategoriler
ASUS DUAL RX 6600 8GB - İNTEL CORE İ5 11400F - H510M-EPCle 4.0 - CORSAİR 8+8(3200Mhz) Cl16 - Corsair CV650 650W 80+ Bronze
arkadaş ironi yapmış böyle bir şey imkansız gibi gerçek olmasını düşünmek bile korkunç

bu arada ekşi , yazarı uçurmuş

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

CemSultan01

80+ Bronze
Maalesef bir o* çocuğu Ekşi Sözlük İtiraf'a bir entry girmiş. Yazdıklarını okumaya utanırken ben, o nasıl böyle bir şey yapmış? Anlam veremiyorum!
Yaptığı pisliklerin üstünü de "liberalizm buraya kadarmış" diyerek kapatmaya çalışıyor. Bu olay gerçek mi bilmiyorum ama gerçekse tutuklanıp s ile başlayan o fiili gerçekten üzerinde yapılması lazım! Şeref yoksunları..
@Besim Tibuk @Furkan Karagülle @Carl-S @Alexa @Suwariba

Alıntıyı görüntüle
"Tqhmin ettiğimden daha derindi"
Şerefsize bak bide anlatıyor sanki bişi başarmış gibi. Olm ileride bi kızım olsa nasıl okula göndericem. Kafayı yerim bir şey olmuş mu diye. Cidden yazık ya. Böyle şerefsizler için darağacı şart.

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Olm ileride bi kızım olsa nasıl okula göndericem
Kesinlikle ya olm ben bile korkar oldum. Nereye kadar gidecek bu. Bunun gerçek olup olmaması önemli tabii ki ancak bir insan ironi bile olsa böyle bir şerefsizliği nasıl yapabailir nasıl cesaret edebilir. Bunlar sadece gördüklerimiz ya görmediklerimiz? Yazıklar olsun bu zhniyetin yaşamasına izin verenlere

CemSultan01

80+ Bronze
Kesinlikle ya olm ben bile korkar oldum. Nereye kadar gidecek bu. Bunun gerçek olup olmaması önemli tabii ki ancak bir insan ironi bile olsa böyle bir şerefsizliği nasıl yapabailir nasıl cesaret edebilir. Bunlar sadece gördüklerimiz ya görmediklerimiz? Yazıklar olsun bu zhniyetin yaşamasına izin verenlere
Gerçek olma olasılığı da var. Küçük bir kıza tecavüz edecek kadar cahil, abaza , insanlıktan çıkmış birinin böyle birsey yazması olası. Cidden yazıklar olsun ya. Olm küçük kız ya daha 1 mi 2. Sınıfa gidiyor. Yani olm bu kadar mı insanlıktan çıktık ya. Anlamıyorum artık

Bura.K

80+ Silver
Yapsın ya da yapmasın, böyle bir şey yazıp bu triplere girmesi bile bir suç. Hemen hakkında soruşturma başlatılıp hapse atılması gerekiliyor.
Böyle kişilerin bu tür zihniyette olmaları bile büyük bir (...) anladınız siz. Bunların cinsel organını kesip, kesilen yere kolanya akıttıracaksın. Çok ağır hakaretler ederdim de, forum elvermiyor.
Açılan konuyu bulursam şahsı CİMER'e şikayet edip hakkında soruşturma başlatılmasını isteyeceğim.

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Açılan konuyu bulursam şahsı CİMER'e şikayet edip hakkında soruşturma başlatılmasını isteyeceğim.
Ekşi entry'i kaldırdı. Sadece bu fotoğraf var kanıt olarak şikayet edebileceğimiz. Zaten Ekşi Sözlük'ten gerekli bilgiler istenecektir. Şikayet edelim. İster ironi olsun ister gerçek.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,062
İsim
Kgn
Bunu gördüm dün veya ondan önceki gün twitterda paylaşmışlar.Böyle bir şey paylaşılmış ssi alınmış.Zaten yorum olarak full egm filan yazmışlar biriside ekşi zaten adamı bulabilir ip filan.Ondan ayrı başka bir yorum daha gördüm ve onda da bunun sadece bir kışkırtma konusu,amacı ekşisözlükün kapanması için böyle bir şey yazmış olabileceğini söyledi.Ne hangisi doğru bilmiyorum ama ekşisözlüğü kapatmak için yapılan bir propakanda olabileceği düşüncesi mantıksız da gelmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,122
Üyeler
167,932
Son üye
hamsi31
Top Bottom