Neler Yeni

Ahlaksızlıktan başka bir şey değil

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Bunu gördüm dün veya ondan önceki gün twitterda paylaşmışlar.Böyle bir şey paylaşılmış ssi alınmış.Zaten yorum olarak full egm filan yazmışlar biriside ekşi zaten adamı bulabilir ip filan.Ondan ayrı başka bir yorum daha gördüm ve onda da bunun sadece bir kışkırtma konusu,amacı ekşisözlükün kapanması için böyle bir şey yazmış olabileceğini söyledi.Ne hangisi doğru bilmiyorum ama ekşisözlüğü kapatmak için yapılan bir propakanda olabileceği düşüncesi mantıksız da gelmiyor
İyi de içerdeki mallar yüzünden neden bir platdorm kapatılsın? Bana saçma geldi bu. Ama olabilir mi? Olabilir. Türkiye'deyiz sonuçta.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Arkadaşlar bunun uydurması şakası falan da olmaz.
Allah belasını versin. Uyarı yemek istemiyorum şuan söylenecek çok şey varda.

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Arkadaşlar bunun uydurması şakası falan da olmaz.
Allah belasını versin. Uyarı yemek istemiyorum şuan söylenecek çok şey varda.
Şaka olsa bile kafada var yani açık açık pedofilidir, yapsa ya da yapmasın farketmez.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Şaka olsa bile kafada var yani açık açık pedofilidir, yapsa ya da yapmasın farketmez.
He birde bir şey olmamış gibi açık açık tecavüz ettiğini açıklıyor sonra LibOşLara ne OldU yA Diyip mala yatıyor topluca şikayet etmek gerek bunları.

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
He birde bir şey olmamış gibi açık açık tecavüz ettiğini açıklıyor sonra LibOşLara ne OldU yA Diyip mala yatıyor topluca şikayet etmek gerek bunları.
Şikayet etsekte bir şey olmayacak maalesef.
Cimerle düzgün ilgilenilmiyor, belediye şikayetlerimin hepsi havada kaldı.
(Yakalanırsa 30-40 yıl yatarı var, kuzenim pedofili ondan biliyorum şuan hapiste Ekim'de mahkemesi var Allah belasını versin.)

The Batman

80+ Silver
her gördügünüze inanmayın 7 yaşındaki bir cocuk ilişki yaşamak için vücut olarak yeterli gelişimini tamamlamamıştır en azından 12 13 çok büyük ihtimal yalan söylüyor

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
Şikayet etsekte bir şey olmayacak maalesef.
Cimerle düzgün ilgilenilmiyor, belediye şikayetlerimin hepsi havada kaldı.
(Yakalanırsa 30-40 yıl yatarı var, kuzenim pedofili ondan biliyorum şuan hapiste Ekim'de mahkemesi var Allah belasını versin.)
üzüldüm desem diyemiyorum, bir şey yapamıyorum.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,399
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Maalesef bir o* çocuğu Ekşi Sözlük İtiraf'a bir entry girmiş. Yazdıklarını okumaya utanırken ben, o nasıl böyle bir şey yapmış? Anlam veremiyorum!
Yaptığı pisliklerin üstünü de "liberalizm buraya kadarmış" diyerek kapatmaya çalışıyor. Bu olay gerçek mi bilmiyorum ama gerçekse tutuklanıp s ile başlayan o fiili gerçekten üzerinde yapılması lazım! Şeref yoksunları..
@Besim Tibuk @Furkan Karagülle @Carl-S @Alexa @Suwariba

Alıntıyı görüntüle
Amip beyinli arkadaş tebrik mesajı fln bekliyor herhalde

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
her gördügünüze inanmayın 7 yaşındaki bir cocuk ilişki yaşamak için vücut olarak yeterli gelişimini tamamlamamıştır en azından 12 13 çok büyük ihtimal yalan söylüyor
Önemli olan doğru söyleyip söylememesi değil böyle birşeyi yazmaya cesaret etmesi. Ceza alması lazım fikrimce..

Top Bottom