wertyilmaz
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
İlk 4 şeyi açıp işlemcinin kaç derece olması gerekiyor.İlk dört şeyi tiklemen yeterli, ekran kartı testi için FurMark kullan.
Dostum ben senin kullandığın işlemciyi, işlemci soğutucusunu, kasayı bilmiyorum ki bir şey söyleyeyim?İlk 4 şeyi açıp işlemcinin kaç derece olması gerekiyor.
Ryzen 5 2600 , soğutucu t6 ultra , kasa view 27Dostum ben senin kullandığın işlemciyi, işlemci soğutucusunu, kasayı bilmiyorum ki bir şey söyleyeyim?
Valla kaç derece göreceğini bilmiyorum ama 70 derece falan olmaz diye tahmin ediyorum. Testi aç, sıcaklıklara ve gördüğün frekansa bak.Ryzen 5 2600 , soğutucu t6 ultra , kasa view 27
İlk şeyi açınca 67 derecede kalıyor ama 2.yı açtığımda 90 a kadar çıkıyorValla kaç derece göreceğini bilmiyorum ama 70 derece falan olmaz diye tahmin ediyorum. Testi aç, sıcaklıklara ve gördüğün frekansa bak.
Aç işte onları, ilk dört şey tikli olsun.İlk şeyi açınca 67 derecede kalıyor ama 2.yı açtığımda 90 a kadar çıkıyor
Aç işte onları, ilk dört şey tikli olsun.
Kasa çok hava alan bir kasa değilmiş, olsa daha iyi sıcaklıklar elde ederdin. Ryzen 5 2600 biraz gereksiz ısınıyor, en azından stok soğutucuyla öyle. Voltaj düşürüp sıcaklıkları düşürebilirsin.Alıntıyı görüntüle
3 dk test yaptım bu şekilde normal mi
Stok soğutucuyla denedim 1 dakika sonra kapandı pcKasa çok hava alan bir kasa değilmiş, olsa daha iyi sıcaklıklar elde ederdin. Ryzen 5 2600 biraz gereksiz ısınıyor, en azından stok soğutucuyla öyle. Voltaj düşürüp sıcaklıkları düşürebilirsin.
Anakart fazla voltaj veriyor. @RevDeisDou'da o işlemci vardı, sana yardımcı olur o.Stok soğutucuyla denedim 1 dakika sonra kapandı PC