rockerea96
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Normalde T6 Ultra önerirdim daha fazla para vermene gerek yok deyip, ama şu an stoklarda yok hiçbir yerde.Evet stok soğutucu.
Önerebileceğin 1-2 tane soğutucu var mı acaba ? 400-500 civarı ( az çok ekleyebilirsin sorun olmaz)
Teşekkür ederim..
Evet stok soğutucu.
Önerebileceğin 1-2 tane soğutucu var mı acaba ? 400-500 civarı ( az çok ekleyebilirsin sorun olmaz)
Teşekkür ederim..
Satıcılıarın en çok para kazandığı soğutucu sanırım. Çok kısa süre içinde kesin gelir.Normalde T6 Ultra önerirdim daha fazla para vermene gerek yok deyip, ama şu an stoklarda yok hiçbir yerde.
Eğer gelirse T6 Ultra çok iyi olur.
Var hocam T6Normalde T6 Ultra önerirdim daha fazla para vermene gerek yok deyip, ama şu an stoklarda yok hiçbir yerde.
Eğer gelirse T6 Ultra çok iyi olur.
At la linkini.Var hocam T6
E tabii, fiyatına göre cidden iyi, olmasa zaten önermezdikSatıcılıarın en çok para kazandığı soğutucu sanırım. Çok kısa süre içinde kesin gelir.
At la linkini.
E tabii, fiyatına göre cidden iyi, olmasa zaten önermezdik.
www.n11.com
Varmış la.T6 Fan - n11
T6 Fan n11'de. T6 Fan modelleri, markaları, seçenekleri, özellikleri ve uygun fiyatları n11'de seni bekliyor!www.n11.com
T6 Ultra ile arasındaki tek fark RGB ise iyi.T6 Fan - n11
T6 Fan n11'de. T6 Fan modelleri, markaları, seçenekleri, özellikleri ve uygun fiyatları n11'de seni bekliyor!www.n11.com
Akakçe'de falan gözükmüyor nedense.Varmış la.
Konu sahibi bey, bu soğutucuyu al geç, kalan para cebinde kalsın, lazım olur.