Neler Yeni

Aile evinden kaçtım ve olanlar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
.
24 yaşındayım dün evden kaçtım çünkü çok fazla baskıcı aileye sahibim fakat ailem olduğum yeri öğrenip silahla gelip arkadaşlarıma tehditler yağdırıp tokat atıp vurdu. Şu an zorla eve götürüldüm. Evde kalmak istemiyorum. Bir yolu yok mu? Gerçekten kötüyüm.Bu evde kaldığım sürece konumum hep açık olucak asla rahat olamayacağım..

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,191
İsim
Ege
24 yaşındayım dün evden kaçtım çünkü çok fazla baskıcı aileye sahibim fakat ailem olduğum yeri öğrenip silahla gelip arkadaşlarıma tehditler yağdırıp tokat atıp vurdu. Şu an zorla eve götürüldüm. Evde kalmak istemiyorum. Bir yolu yok mu? Gerçekten kötüyüm.Bu evde kaldığım sürece konumum hep açık olucak asla rahat olamayacağım..
Vallah abla gerçekmi bu

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
654
İsim
Mert ash
bir anda olacak bir şey değil üniversiteye gitmediysen üniversiteyle beraber yavaş yavaş evden kopabilirsin ya da çalışarak falan bilemiyorum.
maddi imkanın olduğu zaman başka bir şehire taşınıp durumu anlatıp uzaklaştırma kararı çıkarabilirsin ama dediğim gibi bir anda kurtulmalık bir mevzu değil bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir anda olacak bir şey değil üniversiteye gitmediysen üniversiteyle beraber yavaş yavaş evden kopabilirsin ya da çalışarak falan bilemiyorum.
maddi imkanın olduğu zaman başka bir şehire taşınıp durumu anlatıp uzaklaştırma kararı çıkarabilirsin ama dediğim gibi bir anda kurtulmalık bir mevzu değil bu
Uzaklaştırma kararı nasıl alacağım

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
Tekin Ayber
Derdini buraya yazdın ama asıl yazman gereken yer resmi mercilerdir:

İşe yarar mı bilmiyorum ama KADEM diye bi şey var, bir ara görüş istersen...

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
654
İsim
Mert ash
Uzaklaştırma kararı nasıl alacağım
silahlı tehdit ve şiddet var diyorsun tanık da var karar çıkması çok kolay olur bence.
ve arkadaşın dediği gibi buraya değil de gerekli yerlerle görüşmen gerek ve akıllı ve reşit kardeş ya da kuzenin varsa o da göz korkutmak için yardımcı olabilir tabi sana yardım etmek isterse

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Alperen Yılmaz
dava aç tanık var silah ile alıkoyma resmen bu , dava ile çözülmesse izini kaybettir bi daha kaç

runepat

80+
Trol bu arkadaşlar. Ciddiye almayın, diğer konuda 25 yaşındayım diyor.

Top Bottom