Merhabalar ben 11-12 senedir aynı bilgisayarı kullanıyorum tost makinesi biligsayardan daha güçlü bilgisayarımı internette topluyorum 2500 tutuyor ve aileme yalvarıyorum 10 senedir bilgisayar istiyorum ailevi durumumuzda iyi her bilgisayar istedigim zaman erteliyorlar bi kural veya bi şart veriyorlar bu sınavı kazan alıcam veya şunu yap alıcam ders çalış alıcam hepsini yaptım ben yaptıgım zamanda 1-2 ay erteliyorlar sonra yine bi kural veriyorlar ben bu durumdan bıktım sonra ben bi yerde çalışmaya başladım yaz tatilide okul zamanında ve işten kazandıgım para aylık 3000 tl ben tamamen hiç aksatmadan hergün gittim ve para biriktirdim ama o paraya ailem el koyuyor alıyorlar elimden ve harcıyorlar alıcam felan diyorlar veya sen bana ver ben sana veririm para haraç kesiyorlar bu durumlardan bıktım bugün ailem ile kavga ettim ruhsal bozukluklar oluştu, bide benim alışkanlığım yok alkol sigara veya kötü madde kullanmıyorum kahve içmiyorum su içiyorum yemeği evden yiyorum okula gidiyorum eve geliyorum dışarı çıktığım yok genelde bişeyler okumak veya izlemekle geçiyor zamanım kendime bişey katmaya çalıyorum telefonum (iphone 6s kırık cam) para harcamıyorum bilgisayar bölümü okuyorum bilgisayarım hiç bir programı kaldırmıyor açınca mavi ekran yiyor korkuyorum benim sınıftaki tek benim bilgisayarım kötü zoruma gidiyor onlar her gün konuşarak oyun oynuyorlar bende gidiyom aralarına satranç oynuyorum telefondan oynasam diyorum fifa pes felan açıyor telefon çok kasıyor pubg gibi oyunlar var ondada çok kasıyor lütfen bana bi yol fikir verin