Neler Yeni

Aileden birisi Korona olunca bütün aile karantinaya mı girer?

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Arkadaşlar bugün abimin korona testi pozitif çıktı. Testten geldikten sonra bile alt katta durdu yanımıza çıkmadı hiç. Şimdi sağlık ekipleri bizede test yapmak amacıyla hastaneye götüreceklermiş arabayla. Şimdi sorum 1 hafta sonra askere gideceğim ve yarın askerlik için covid testi olacaktım. Neyse abimin testi pozitif bizide 2 hafta karantinaya alırlar mı ailecek?

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
alırlar büyük ihtimal bizim yan binadaki komşuda covidin olduğu yerde bulunmuş apartman karantinaya alındı

Excator23cm

80+ Gold
bilmiyorum ama bizim mahallede bir adam olmuş 3 çocuğu ve karısı hala çok dışarı çıkıyor malesef

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Arkadaşlar bugün abimin korona testi pozitif çıktı. Testten geldikten sonra bile alt katta durdu yanımıza çıkmadı hiç. Şimdi sağlık ekipleri bizede test yapmak amacıyla hastaneye götüreceklermiş arabayla. Şimdi sorum 1 hafta sonra askere gideceğim ve yarın askerlik için covid testi olacaktım. Neyse abimin testi pozitif bizide 2 hafta karantinaya alırlar mı ailecek?
eğer testiniz negatif çıkarsa almazlar diye düşünüyorum kesin bir bilgim yok ama eve gir çık yapabilir misiniz orası da tartışılır

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Öncelikle geçmiş olsun.
Yüksek ihtimal tüm aile ve abinin görüştüğü kişiler 2 hafta karantinaya alınacak.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
E ben napıcam 1 hafta sonra sevk kağıdımı alıp birliğe teslim olacaktım şansa bak yarın covid testi olmaya gidecektim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
gangS
evet bütün aile giriyor çünkü aynı ortamda kalıyorsunuz istesende istemesende bulaşıyor her ihtimalde dediklerini yapın yoksa daha fazla uzatıyorlar süreyi arkadaşım 30 gündür karantinada düşün. dikkat et kendine kardeşim :)

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Geçmiş olsun
Benim dayım korona olduğunu öğrendi anneannemle birlikte yaşıyordu doktora bir şey sormak için dışarı çıkmıştı doktor onunda karantinada olduğunu söyleyip göndermiş yani sizde 14 gün boyunca karantinada kalacaksınız.

Excator23cm

80+ Gold
Öncelikle geçmiş olsun.
Yüksek ihtimal tüm aile ve abinin görüştüğü kişiler 2 hafta karantinaya alınacak.
zannetmiyorum burda korona olmuş biri fakat ailesi her türlü dışarı çkıyor kızdıklar zaman testimiz negatif diyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,852
Üyeler
163,733
Son üye
kumtepe7
Top Bottom