Neler Yeni

Aileden birisi Korona olunca bütün aile karantinaya mı girer?

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Geçmiş olsun
Benim dayım korona olduğunu öğrendi anneannemle birlikte yaşıyordu doktora bir şey sormak için dışarı çıkmıştı doktor onunda karantinada olduğunu söyleyip göndermiş yani sizde 14 gün boyunca karantinada kalacaksınız.
Vay arkadaş peki hastanede mi kalıyoruz yoksa evde mi kalıyoruz. Evde 4 kişi yaşıyoruz ev 2 katlı alt katta abim tek duruyor şuan belirtileri halsizlik ve baş ağrısı ara sırada ateşi 37.5 a çıkıyor sonra geri iniyor. Sağlık ekipleri gelecez demişler fakat gelen giden yok hala.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
zannetmiyorum burda korona olmuş biri fakat ailesi her türlü dışarı çkıyor kızdıklar zaman testimiz negatif diyorlar
O sorumsuzluk. Virüs etkisini hemen göstermiyor. Boşu boşuna mı 2 hafta karantina veriliyor?

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
O sorumsuzluk. Virüs etkisini hemen göstermiyor. Boşu boşuna mı 2 hafta karantina veriliyor?
Ben de duyduktan sonra ateşim falan çıktı gibi psikolojik mi anlamadım pozitif haberini duyunca bütün iştahım gitti. Ne yapmamı önerirsiniz bi yol gösterin.

Excator23cm

80+ Gold
tabii ki öyle hatta adam farklı odada bile kalmıyor içtiği sigarayı yere atıyor
ama şikayet edicekler umarım yarına kyk kurslarına alırlar

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Vay arkadaş peki hastanede mi kalıyoruz yoksa evde mi kalıyoruz. Evde 4 kişi yaşıyoruz ev 2 katlı alt katta abim tek duruyor şuan belirtileri halsizlik ve baş ağrısı ara sırada ateşi 37.5 a çıkıyor sonra geri iniyor. Sağlık ekipleri gelecez demişler fakat gelen giden yok hala.
Valla benim dayım daha kötüydü kronik hastalıkları da vardı doktor evde tedavi dedi . Şu anda önceliği nefes almakta aşırı zorlananlara ve çok yaşlılara veriyorlar diye biliyorum. Sağlık ekipleri sizi ararlar yakın zamanda olmadı siz ararsınız ne yapmanız gerektiği konusunda.

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan

10 güne düştü karantina süresi. Eğer 10 gün içinde pozitif vermezse muhtemelen teslim işlemi gerçekleşecektir.

Excator23cm

80+ Gold
Ben de duyduktan sonra ateşim falan çıktı gibi psikolojik mi anlamadım pozitif haberini duyunca bütün iştahım gitti. Ne yapmamı önerirsiniz bi yol gösterin.
ağır geçirmediğin sürece yararlı

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
Valla benim dayım daha kötüydü kronik hastalıkları da vardı doktor evde tedavi dedi . Şu anda önceliği nefes almakta aşırı zorlananlara ve çok yaşlılara veriyorlar diye biliyorum. Sağlık ekipleri sizi ararlar yakın zamanda olmadı siz ararsınız ne yapmanız gerektiği konusunda.

Dayınız iyileşti mi ? Ne zaman pozitif sonucu aldı ?

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Psikolojik olarak öyle hissediyorsun. Sokağa çıkma yasağı verildi gibi düşün.
Evde günlük olarak ne yapıyorsan onu yap. Rahat ve sakin davran. Evdekilerle sosyal mesafeni koru yeterli olacaktır.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
ağır geçirmediğin sürece yararlı
Şaka gibi şimdi hastaneden telefon gelmiş abime kendiniz gelin hastaneye diyor. Toplu taşıma kullanarak mı gitsin bu adam uçarak mı gitsin hastaneye. Abi şaka gibi devlet bumuymuş. Türkiye bitmiş bu ne. Duyardım ama öyle şey mi olur derdim başımıza geldi.

Excator23cm

80+ Gold
Şaka gibi şimdi hastaneden telefon gelmiş abime kendiniz gelin hastaneye diyor. Toplu taşıma kullanarak mı gitsin bu adam uçarak mı gitsin hastaneye. Abi şaka gibi devlet bumuymuş. Türkiye bitmiş bu ne. Duyardım ama öyle şey mi olur derdim başımıza geldi.
cidden mi la siz ambulans falan arasanız olmaz mı

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Dayınız iyileşti mi ? Ne zaman pozitif sonucu aldı ?
Evet çok şükür dayım iyileşti daha bugün 14 günlük korona karantinası bitti. 2 hafta önceydi ama hemen doktora gitmemişti hastalık 3,4 gün devam ettikten sonra gitmişti.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Evet çok şükür dayım iyileşti daha bugün 14 günlük korona karantinası bitti. 2 hafta önceydi ama hemen doktora gitmemişti hastalık 3,4 gün devam ettikten sonra gitmişti.
Benim abim de 2 gündür çok halsizim biraz da başım ağrıyor diyordu ama hiç iş yerinde korona olanlar var dememişti. Öyle olsaydı evdeki diğer kişileri korumak amacıyla o dakika alt kata gönderirdik. Şimdi test olduğu gün gönderdik ama ben yinede hiç yakın durmadım aynı anda yemek yemedik zaten el kol şakası sırnaşma gibi hareketler yapmıyoz. Oda da hiç hapşurmadı öksürmedi. Ama duyduktan onra psikolojikmi ne ateşim var gibi hissediyorum.

Top Bottom