The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
Evet değişmiş,güzel olmuş bence.Bişey sorucam, silverin rengimi değişti ya?
Evet değişmiş,güzel olmuş bence.Bişey sorucam, silverin rengimi değişti ya?
Son durum hastane ilk başta biz gelip arabayla alıcaz ailenizi diye adresimizi aldılar ikinci telefon geldi kendi imkanlarınızla gelmeniz lazım biz gelemiyoruz dediler. Taksi çağırdık abimi gönderdik bunun vebali devletin boynuna.aileyi bırak apartmanı karantinayı alırlar bu arada geçmiş olsun
ParlatmışlarEvet değişmiş,güzel olmuş bence.
aynen kendi imkanlarınızla gelin ne demek Allahtan taksi çağırdınız takisde sadece şoförmü vardı yoksa başkaları varmıydıSon durum hastane ilk başta biz gelip arabayla alıcaz ailenizi diye adresimizi aldılar ikinci telefon geldi kendi imkanlarınızla gelmeniz lazım biz gelemiyoruz dediler. Taksi çağırdık abimi gönderdik bunun vebali devletin boynuna.
Sadece şoför vardı eldiven kaliteli maske taktırdık abime inşallah bir şey olmaz tetkikleri yapılacakmış evde veya hastanede tedaviye devam edileceğine karar verilecekmiş fakat benim düşüncem eve gönderirler gelip arabayla bile almadılar. Kontrolden çıkmış bu salgın ben günlük vaka sayılarına inanmıyorum zaten.aynen kendi imkanlarınızla gelin ne demek Allahtan taksi çağırdınız takisde sadece şoförmü vardı yoksa başkaları varmıydı
şöför varsa tek iyi minibüse falan bindirmediniz Allahtan daha fazla kişi hasta olabilirdiSadece şoför vardı eldiven kaliteli maske taktırdık abime inşallah bir şey olmaz tetkikleri yapılacakmış evde veya hastanede tedaviye devam edileceğine karar verilecekmiş fakat benim düşüncem eve gönderirler gelip arabayla bile almadılar. Kontrolden çıkmış bu salgın ben günlük vaka sayılarına inanmıyorum zaten.
Valla birde 100tl taksi parası ödedik dönüşü olcak bide gerçi sağlık için hiç önemli değil ama devletin güvenlik açısından gelip almaları lazımdı bizi.şöför varsa tek iyi minibüse falan bindirmediniz Allahtan daha fazla kişi hasta olabilirdi