Neler Yeni

Aileden birisi Korona olunca bütün aile karantinaya mı girer?

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
aileyi bırak apartmanı karantinayı alırlar bu arada geçmiş olsun
Son durum hastane ilk başta biz gelip arabayla alıcaz ailenizi diye adresimizi aldılar ikinci telefon geldi kendi imkanlarınızla gelmeniz lazım biz gelemiyoruz dediler. Taksi çağırdık abimi gönderdik bunun vebali devletin boynuna.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Son durum hastane ilk başta biz gelip arabayla alıcaz ailenizi diye adresimizi aldılar ikinci telefon geldi kendi imkanlarınızla gelmeniz lazım biz gelemiyoruz dediler. Taksi çağırdık abimi gönderdik bunun vebali devletin boynuna.
aynen kendi imkanlarınızla gelin ne demek Allahtan taksi çağırdınız takisde sadece şoförmü vardı yoksa başkaları varmıydı

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
evet.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
aynen kendi imkanlarınızla gelin ne demek Allahtan taksi çağırdınız takisde sadece şoförmü vardı yoksa başkaları varmıydı
Sadece şoför vardı eldiven kaliteli maske taktırdık abime inşallah bir şey olmaz tetkikleri yapılacakmış evde veya hastanede tedaviye devam edileceğine karar verilecekmiş fakat benim düşüncem eve gönderirler gelip arabayla bile almadılar. Kontrolden çıkmış bu salgın ben günlük vaka sayılarına inanmıyorum zaten.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sadece şoför vardı eldiven kaliteli maske taktırdık abime inşallah bir şey olmaz tetkikleri yapılacakmış evde veya hastanede tedaviye devam edileceğine karar verilecekmiş fakat benim düşüncem eve gönderirler gelip arabayla bile almadılar. Kontrolden çıkmış bu salgın ben günlük vaka sayılarına inanmıyorum zaten.
şöför varsa tek iyi minibüse falan bindirmediniz Allahtan daha fazla kişi hasta olabilirdi

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
şöför varsa tek iyi minibüse falan bindirmediniz Allahtan daha fazla kişi hasta olabilirdi
Valla birde 100tl taksi parası ödedik dönüşü olcak bide :D gerçi sağlık için hiç önemli değil ama devletin güvenlik açısından gelip almaları lazımdı bizi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,828
Üyeler
163,731
Son üye
xerto
Top Bottom