Neler Yeni

Aileden birisi Korona olunca bütün aile karantinaya mı girer?

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Benim abim de 2 gündür çok halsizim biraz da başım ağrıyor diyordu ama hiç iş yerinde korona olanlar var dememişti. Öyle olsaydı evdeki diğer kişileri korumak amacıyla o dakika alt kata gönderirdik. Şimdi test olduğu gün gönderdik ama ben yinede hiç yakın durmadım aynı anda yemek yemedik zaten el kol şakası sırnaşma gibi hareketler yapmıyoz. Oda da hiç hapşurmadı öksürmedi. Ama duyduktan onra psikolojikmi ne ateşim var gibi hissediyorum.
Öyle ben çok iyi biliyorum o hissi benim annemin amcası vefat etti koronadan haberi aldığım gibi öksürmeye başladım gün boyunca böyle halsizlik başladı onların hepsi psikolojik hem yine de dikkatli olalım nolur nolmaz . Eğer birkaç gün halsizlik ve ateşin olduğunu anlarsan hemen doktora git zaten şu an gitsen abim korona pozitif desen sormadan sana da yaparlar test.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Öyle ben çok iyi biliyorum o hissi benim annemin amcası vefat etti koronadan haberi aldığım gibi öksürmeye başladım gün boyunca böyle halsizlik başladı onların hepsi psikolojik hem yine de dikkatli olalım nolur nolmaz . Eğer birkaç gün halsizlik ve ateşin olduğunu anlarsan hemen doktora git zaten şu an gitsen abim korona pozitif desen sormadan sana da yaparlar test.
Aslında hastane ilk testiniz pozitif çıktı diye aradıklarında ailenizi sağlık ekipleri gelip arabayla alacaklar diye adresimi aldılar teste götürmek için. Şimdi 2. telefon geldi kendiniz hastaneye gelin demişler tetkik yapacağız tedaviyi ona göre evinizde veya hastanemizde devam edeceğiz diye şimdi hastaneye gitmeye hazırlanıyoruz taksi çağırdık hakkımızda hayırlısı bu vebal devletin.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Aslında hastane ilk testiniz pozitif çıktı diye aradıklarında ailenizi sağlık ekipleri gelip arabayla alacaklar diye adresimi aldılar teste götürmek için. Şimdi 2. telefon geldi kendiniz hastaneye gelin demişler tetkik yapacağız tedaviyi ona göre evinizde veya hastanemizde devam edeceğiz diye şimdi hastaneye gitmeye hazırlanıyoruz taksi çağırdık hakkımızda hayırlısı bu vebal devletin.
Bu ne sorumsuzluktur anlamıyorum ambulans normalde gelir alır kapıdan sonra götürür hastaneye geri eve bırakır . İlk başta durumu iyi yönetiyorlardı ama şu an hiç öyle değil .

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Bu ne sorumsuzluktur anlamıyorum ambulans normalde gelir alır kapıdan sonra götürür hastaneye geri eve bırakır . İlk başta durumu iyi yönetiyorlardı ama şu an hiç öyle değil .
Öyle öyle durum kontrol çıkmış anlaşılan hiç ailenizin durumu nedir falan sormuyorlarmış. Zaten ben inanmıyom günlük açıklanan sayılara. Sürekli 1500 civarı çıkıyor hiç artmıyor. Sürekli aynı civarda seyrediyor.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Öyle öyle durum kontrol çıkmış anlaşılan hiç ailenizin durumu nedir falan sormuyorlarmış. Zaten ben inanmıyom günlük açıklanan sayılara. Sürekli 1500 civarı çıkıyor hiç artmıyor. Sürekli aynı civarda seyrediyor.
Günlük rahat 15 bin var bence ama söylemiyorlar söyleseler daha kötü olacak çünkü .

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Günlük rahat 15 bin var bence ama söylemiyorlar söyleseler daha kötü olacak çünkü .
Bana da öyle geliyor çünkü sürekli 1500 olsa gün geçtikte artması lazım vakaların ama hep 1500-1600 civarı seyrediyor. Zaten sadece ankara günde 9bin vaka çıkmış tabibler odası başkanı açıklamış.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Bana da öyle geliyor çünkü sürekli 1500 olsa gün geçtikte artması lazım vakaların ama hep 1500-1600 civarı seyrediyor. Zaten sadece ankara günde 9bin vaka çıkmış tabibler odası başkanı açıklamış.
Geçen Malatya da 21 kişi ölmüştü bir günde o gün bakanın paylaştığı sayı da 19 vardı.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Geçen Malatya da 21 kişi ölmüştü bir günde o gün bakanın paylaştığı sayı da 19 vardı.
Yok abi bugün iyice anladım insanın başına gelince anlıyor her şeyi bu devleti ayakta tutan halktır kimse artislenmesin biz bunu yaptık şunu yaptık diye. Siyasete girmek istemiyorum ama bugün yaşadığımız sonuç bunu gösteriyor.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Benim kardeşim bile dışarıda maske takmıyor tak deyince benle dalga geçiyor sesin gelmiyor diye beni sinirlendirmeye çalışıyor.Çıkma otur diyorum dinlemiyor.
Ama yanına kalmıyor,eve geldiğinde cezasını veriyorum.Hastalık kaparsa biteriz.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar bugün abimin korona testi pozitif çıktı. Testten geldikten sonra bile alt katta durdu yanımıza çıkmadı hiç. Şimdi sağlık ekipleri bizede test yapmak amacıyla hastaneye götüreceklermiş arabayla. Şimdi sorum 1 hafta sonra askere gideceğim ve yarın askerlik için covid testi olacaktım. Neyse abimin testi pozitif bizide 2 hafta karantinaya alırlar mı ailecek?
aileyi bırak apartmanı karantinayı alırlar bu arada geçmiş olsun

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Benim kardeşim bile dışarıda maske takmıyor tak deyince benle dalga geçiyor sesin gelmiyor diye beni sinirlendirmeye çalışıyor.Çıkma otur diyorum dinlemiyor.
Ama yanına kalmıyor,eve geldiğinde cezasını veriyorum.Hastalık kaparsa biteriz.
Valla bak biz yaşıyoruz şuan çok sıkıntılı Allah'a şükür izolasyon yapacak durumumuz var evimizin alt katı boş direkt oraya aldık abimi. Başka duracak yeri olmasaydı aynı evde durmak çok sıkardı adamı insan psikopata bağlıyor hiç bir yere değmek istemiyor sürekli elini yıkamak istiyor çok kötü bir durum elinizden geldiğince maske hatta eldiven bulup eldiven bile takın.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,833
Üyeler
163,732
Son üye