Geçen sene aynı şeyi bende yaşadım. Geri veriyorlar kafana takmaDenemede Kurumda 2 oldum ama babam PC yi aldı i3 1. Nesilli laptop verdi nasıl geri alırım
1. İle aramda 2 yanlış fark var birde pybs de 480 almıştım1. Olarak
Fortnite pass almıştım birde marvel hayranıyımGeçen sene aynı şeyi bende yaşadım. Geri veriyorlar kafana takma
Bu kötü olmuş1. İle aramda 2 yanlış fark var birde pybs de 480 almıştım
Post automatically merged:
Fortnite pass almalmıştım birde marvel hayranıyım
2. oldun diye mi? yoksa çok bakıyorsun diye mi?Denemede Kurumda 2 oldum ama babam PC yi aldı i3 1. Nesilli laptop verdi nasıl geri alırım
biraz ayıp oldu sanki?Bu aileler çok garip. 2. oldu diye laptop mu alınır çocuktan? Anlamıyorum bu aileleri hangi kafadalar?
Aslında bu kadar bende beklemiyordum kaydırma yaptım diye fln oldu heralde birde doğruyu bulup farklı şıkkı işaretledim diye çok yanlış çıktı2. oldun diye mi? yoksa çok bakıyorsun diye mi?
kaçıncı sınıfsın?Aslında bu kadar bende beklemiyordum kaydırma yaptım diye fln oldu heralde birde doğruyu bulup farklı şıkkı işaretledim diye çok yanlış çıktı
Yıllardır kapatmadığım kapmı kapattım o kadar ileri gittiler yani o kadar para biriktirdim şuan yanımda yatıyor pc kablosu yokBu aileler çok garip. 2. oldu diye laptop mu alınır çocuktan? Anlamıyorum bu aileleri hangi kafadalar?
7kaçıncı sınıfsın?
Kanka bundanda pc alınmaz ki yani ailenin beklentisi Boğaziçi üniversitesi felan1. İle aramda 2 yanlış fark var birde pybs de 480 almıştım
Post automatically merged:
Fortnite pass almıştım birde marvel hayranıyım