Neler Yeni

Ailem bilgisayar almıyor mühendislik için

Arda_31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda
Benim ailem ben bilgisayar mühendisliği okuyacağım ama bilgisayar almıyorlar diyorlar ki öğretmen falan ol napcan bilgisayarı boş iş diyorlar aslında teknoloji çağındayız ama sizce neden ben yurtdışında mühendis olmak istiyorum sizce aileme nasıl anlatabilirim taş devrinde yaşamadığımızı kendileri telefon var ben hala 16 GB depolama olan telefonlayım %80 dolu depolamanın
Bana bi tane laptop aldılar ama laptop denir mi ? Benim haberim yokken almışlar
Bunun 4gb ram olanı Windows 10 var beleş demeyin anakart özel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendi telefonları 128 GB depolama ama bana 16 çok adaletliler

Bura.K

80+ Silver
Keşke dizüstünü biraz araştırarak alsaydılar. Önlerine gelen ilk dizüstünü almışlar.

Arda_31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha YKS bile gelmedi. Emin misin Bilgisayar Mühendisliği okuyacağına? Netlerin nasıl?
İyi şuan matematik

Diğerleride iyi matematik ağırlıklı ya o yüzden matematik iyi dedim

Diğerleride iyi matematik ağırlıklı ya o yüzden matematik iyi dedim

Keşke dizüstünü biraz araştırarak alsaydılar. Önlerine gelen ilk dizüstünü almışlar.
Evet sormuşlar demişlerki ders için eba için bilgisayar resmen kazıklandık kardeşime vercem bilgisayar olursa

Daha YKS bile gelmedi. Emin misin Bilgisayar Mühendisliği okuyacağına? Netlerin nasıl?
Önceki senelere bakınca ortalama 320 330 puan 325 yukarı bekliyorum

Mast

80+
Benim ailem ben bilgisayar mühendisliği okuyacağım ama bilgisayar almıyorlar diyorlar ki öğretmen falan ol napcan bilgisayarı boş iş diyorlar aslında teknoloji çağındayız ama sizce neden ben yurtdışında mühendis olmak istiyorum sizce aileme nasıl anlatabilirim taş devrinde yaşamadığımızı kendileri telefon var ben hala 16 GB depolama olan telefonlayım %80 dolu depolamanın
Bana bi tane laptop aldılar ama laptop denir mi ? Benim haberim yokken almışlar
Bunun 4gb ram olanı Windows 10 var beleş demeyin anakart özel

Kendi telefonları 128 GB depolama ama bana 16 çok adaletliler
hocam aileni tatlı dille konuş teşekkür et , üniye bilgisayr müh. git sonra kendin para kazan o ara gidene kadar bu yaz mesela gidince bunu sat üstüne ekle al, yani bu kadar kısa sürede aileni ikna etmen çoooooooooook zor kendi yoluna bak artık, üniye gidince ayrılcan zaten o ana kadar iyi ol nazik ol onlara karşı

Arda_31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam aileni tatlı dille konuş teşekkür et , üniye bilgisayr müh. git sonra kendin para kazan o ara gidene kadar bu yaz mesela gidince bunu sat üstüne ekle al, yani bu kadar kısa sürede aileni ikna etmen çoooooooooook zor kendi yoluna bak artık, üniye gidince ayrılcan zaten o ana kadar iyi ol nazik ol onlara karşı
Zaten benim biraz biriktirdim para var tmm zaten sesim çıkmıyor odada oturuyorum anladım PC satıp üstüne eklersem GTX 1650 alırım acaba yeter mi biraz çalışıp 3050 falan alayım mı yoksa 6600 mü 3050 yeter ise 3050 alayım

The Batman

80+ Silver
İnat ettilerse almazlar şuan ben kendim topluyorum lise başından üni bitene kadar full PC okudum yok yani en kolay kolay çalışıp almak

Mast

80+
Zaten benim biraz biriktirdim para var tmm zaten sesim çıkmıyor odada oturuyorum anladım PC satıp üstüne eklersem GTX 1650 alırım acaba yeter mi biraz çalışıp 3050 falan alayım mı yoksa 6600 mü 3050 yeter ise 3050 alayım
teknik yeterlilik açısında bir bilgiyar mühendisi öğrencisine sorarsanız daha doğru bir cevap alabilirsiniz, bu konu hakkında yeterli bilgim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,102
Üyeler
163,946
Son üye
barmaley02
Top Bottom