Neler Yeni

Ailem hevesimi kırıyor

opaet

80+
Merhabalar dün laptop alacaken annem birden kızdı küfür falanda etti o an tüm hevesimi yok etti bende almaktan vazgeçtim iyiligim için yapıyor kötü bir niyeti yok ama bende almak istiyordum laptopu bugün tamam al falan diyor kararsız kaldım normalde o paranın hepsiyle altın almamı istiyor sizce ne yapmalıyım

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
İstediğini yap

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Mert
Selam. Zaten sorunun cevabı yine yazında gizli. Hiçbir kötü niyeti yok. Genelde anneler ilk başta düşünce mantıklı olsa bile fevri çıkış yaparlar, sonrasında dayanamayarak çocuklarının istediğini yapar, eksik kalmalarını istemezler.

İster laptop al, ister altın. Annenin ellerini öp, sıkıca sarıl.

Bayramımız mübarek olsun.

Vidor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
furkan
Yaş kaç? Bütçen ne? Hangi amaçla laptop istiyorsun?

Clayz

80+ Silver
annen o parayı altına cevırıp onemlı durumlarda kullanmayı dusunuyor laptop al kendını nasıl mutlu hıssedeceksen oyle bu arada yas kac?

Clayz

80+ Silver

opaet

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selam. Zaten sorunun cevabı yine yazında gizli. Hiçbir kötü niyeti yok. Genelde anneler ilk başta düşünce mantıklı olsa bile fevri çıkış yaparlar, sonrasında dayanamayarak çocuklarının istediğini yapar, eksik kalmalarını istemezler.

Çok teşekürler

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Alperen Yılmaz
Merhabalar dün laptop alacaken annem birden kızdı küfür falanda etti o an tüm hevesimi yok etti bende almaktan vazgeçtim iyiligim için yapıyor kötü bir niyeti yok ama bende almak istiyordum laptopu bugün tamam al falan diyor kararsız kaldım normalde o paranın hepsiyle altın almamı istiyor sizce ne yapmalıyım
altın paranın değerinin düşme miktarını azaltır sadece kâr falan ettirmez piyasa fiyatları kat kat artarken altın 50lira 100lira artıyor yani ilerde almak istesen bile paran yetmeyecek o fiyata en iyisini bul al
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı fikirdeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

annen o parayı altına cevırıp onemlı durumlarda kullanmayı dusunuyor laptop al kendını nasıl mutlu hıssedeceksen oyle bu arada yas kac?
ilerde zaten önemli durumlar sırf pc üzerinden olacak alması çok mantıklı

Vidor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
furkan
20K oyun amaçlı
Hocam henüz gençsiniz, çocuk değilsiniz ama bu hiçbir zaman yanılmayacağınız anlamına gelmeyecek. Bugün o laptopu alıp 1-2 yıl sonra keşke almasaydım da diyebilirsiniz ama bunu bilemeyeceksiniz. 20kya altın alırsanız, ileride güzel prim yapar, belki daha iyi laptop alacak kadar artar ancak siz şu anda ne yapmak istediğinizi düşünün ve geleceğinizi de düşünmeyi ihmal etmeyin. Ayrıca gerçekten oyun oynayacak bir cihazınız yoksa 20kya laptop çok büyük bir bütçe değil ama istediğiniz her şeyi açacak bir laptop alırsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,077,792
Üyeler
171,252
Son üye
TommyVercettii
Top Bottom