Neler Yeni

Ailem için internet sağlayıcı önerisi

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
925
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
evet ping konusu doğru diğer sağlayıcılara göre 10ms kadar daha yüksek ping veriyor ama aile evinde vs. sorun olacağını sanmıyorum 6 yıldır bana soorun çıkarmadı dediğim gibi hocam
daha uyguna daha iyisi varken daha kötüsünü seçmek bence matnıksız (fiyatlandırmasını bilmiyorum)

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Heath Ledger
Bir de modem veriyorlar mı

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
daha uyguna daha iyisi varken daha kötüsünü seçmek bence matnıksız (fiyatlandırmasını bilmiyorum)
215tlye geçen ay fiber 100/16 mbps bağlattım hocam fiyatları bence gayet güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:

yanlış olmasın birde modem istedim 25tlde o var aylık 240tl

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
925
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Hocam ön ödemeli dediği şey nedir?
siz mesela 3 ay boyunca kullanacaksınız ya 3 aylık kullanıcağınzı parasını önden peşin ödüyorsunuz 3 ay sonunda isterseniz yine 1,3,6,12, aylık alabiliyorsunuz
tavsiyem en yükseğini almanız (gelecek zamlardan etkilenmeyin, baya büyük zamlar kapıda =) ) memnun kalmzasanız ilk ay paranızı iade ediyorlar diye biliyorum ya da 14g dü hatırlayamadım

evet üceretsiz

yanlış olmasın birde modem istedim 25tlde o var aylık 240tl
Ekran görüntüsü 2023-08-02 200347.png

@Heath Ledger

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
siz mesela 3 ay boyunca kullanacaksınız ya 3 aylık kullanıcağınzı parasını önden peşin ödüyorsunuz 3 ay sonunda isterseniz yine 1,3,6,12, aylık alabiliyorsunuz
tavsiyem en yükseğini almanız (gelecek zamlardan etkilenmeyin, baya büyük zamlar kapıda =) ) memnun kalmzasanız ilk ay paranızı iade ediyorlar diye biliyorum ya da 14g dü hatırlayamadım

evet üceretsiz

Alıntıyı görüntüle

@Heath Ledger
fiyat gerçekten çok güzel hocam taahhütle kesinlikle alınabilir

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
925
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek

modem kiralama olayı çok iyi kulalnıdığın süre boyunca ücretsiz bir şekilde veriyorlar sana iptal ederken geri gönderiyorsun ücetsiz bi şekilde okadar

@Heath Ledger neyse eğer comnet hakkında sorun olursa sorabilirsin CMT439RAK buda davet kodum kullanmak istersen kullanırsın 1 ay bedava oluyor

Son düzenleme:

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Heath Ledger
modem kiralama olayı çok iyi kulalnıdığın süre boyunca ücretsiz bir şekilde veriyorlar sana iptal ederken geri gönderiyorsun ücetsiz bi şekilde okadar

@Heath Ledger neyse eğer comnet hakkında sorun olursa sorabilirsin CMT439RAK buda davet kodum kullanmak istersen kullanırsın 1 ay bedava oluyor
Hocam 99₺ lik ya da 129 ₺ lik pakedi alcam galiba da atıyorum 99 luğu 12 aylık alırsam 1188₺ mi ödemem lazım peşin olarak?

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Furkan Demirtaş
Arkadaşlar ailem başka bir eve taşınıyorlar. Yeni evlerine internet bağlatacaklar. Ucuz ve pişman olmayacakları max 100 mbps (35/50/75 felan da olur) hizmeti güzel internet sağlayıcısı önerebilir misiniz?
Turkcell Superonline

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
illaki sorun yaşarlar diye düşünüyorum hocam taahütsüz yeni firmalar ban hiç güven vermiyor daha geçen biri saatlerce internet vermedi hangisi tam hatırlamıyorum
Comnet'ti o Caner yazmıştı

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar ailem başka bir eve taşınıyorlar. Yeni evlerine internet bağlatacaklar. Ucuz ve pişman olmayacakları max 100 mbps (35/50/75 felan da olur) hizmeti güzel internet sağlayıcısı önerebilir misiniz?
Günümüz şartlarında taahhütlü internet en mantıklısı. Comnet 12 aylık tarife öneririm. Ben 100 olan paketini 12 aylık satın aldım. Aylık 129 TL fiyata geldi. Birde kod kullandım üye olurken 13 aylık. Hiçbir problem yaşamadım. TT altyapısı varsa alabilirsin. Cumartesi akşam başvurdum. Pazar belge gönderdim. Pazartesi sabah TT ekibi gelip bağlantısını yaptı. Fiberde kiralık modemde ücretsiz.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
925
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Top Bottom