Neler Yeni

Öneri Ailem için ses kalitesi iyi olan ses bombası

Burak.T

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
1500
abiler ablalar merhabalar annemle babam için ses bombası almak istiyorum ses bombası diye dandirik kareoke makinesi vermişler patlıcakmış gibi ses veriyor 5w gücü var kalitesi rezalet yani tok bi ses istiyorum onlar için max 1500tl üzerine gram cıkamayız ses bombası ne almalıyız dediğim gibi tok ve zengin ses istiyorum onlar için mümkünse film ve dizi izlicekler odalarında projeksiyon makinesi felanda almışlar nedir önerileriniz çok teşekkürler şimdiden

abiler ablalar merhabalar annemle babam için ses bombası almak istiyorum ses bombası diye dandirik kareoke makinesi vermişler patlıcakmış gibi ses veriyor 5w gücü var kalitesi rezalet yani tok bi ses istiyorum onlar için max 1500tl üzerine gram cıkamayız ses bombası ne almalıyız dediğim gibi tok ve zengin ses istiyorum onlar için mümkünse film ve dizi izlicekler odalarında projeksiyon makinesi felanda almışlar nedir önerileriniz çok teşekkürler şimdiden
https://www.pttavm.com/anker-soundc...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel

2 senedir kullanıyorum baya memnunum tek sıkıntısı micro usb ile şarj oluyor olması , bu paraya daha iyisi var mı pek bilmiyorum ama bu oldukça güzel bi model

bende lg ph1 var çok iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,522
Üyeler
173,206
Son üye
OligerdVonEverec
Geri