Neler Yeni

Ailem ile Konuşmak için En Doğru Zaman?

DonanımFikir

Hoşgeldin Ramazan
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Ekran kartının soğutması iyi dostum. İşlemci olarak da 3300x 3500x e yakın oyunlarda 3600vs 3300x te 5-6 fps farkı oluyor fazladan 300 TL vermeye gerek yok. Psuya da güveniyorum kullanan arkadaşım vardı. Zaten hepsini gaming gecesinden alacağım yani çoğunu.
evet yakın zaten 3500x ardındanda o geliyor neredeyse
psu konusunda iyiyse sıkıntı yok
gaming gecesinde her çeşit ürün geliyor daha kalitelilisini zaten bulabilirsin

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,926
İsim
Metehan Akyalı
Aynen bilgisayar liseden kesinlikle daha önemli. Bu yaştakiler bilgisayarı ve interneti kullanmalı. Ayrıca bana da izin yoktu kardeşimin parasını yedim. Babam sayesinde sesini çıkarmadı Annem.
Bilgisayar liseden daha önemli değil tabii ki de. Ciddi mi dediniz anlayamadım ama. Ben sadece eğer toplayacaklarsa ikna yolu olarak lise yerleştirmelerini kullanabileceğini söyledim. Hepimiz geçtik o yollardan neler neler denedik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

80+ bronz hayırlı olsun 🙂
Öyle olmuş valla farkında bile değilim, teşekkürler. 😁

yok kanka her zaman olmuyor dediğin
Her zaman olmaz tabikide ama ben öyle düşündüm. Kendimden yola çıkarak söyledim. Bende yalvarıyordum aileme pc pc diye, hep karşılık beklediler benden. (özellikle babam). Bende karşılığını verdim, karşılığını da aldım. Alamadığım zamanlarda oldu tabi. 😁

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Bilgisayar liseden daha önemli değil tabii ki de. Ciddi mi dediniz anlayamadım ama. Ben sadece eğer toplayacaklarsa ikna yolu olarak lise yerleştirmelerini kullanabileceğini söyledim. Hepimiz geçtik o yollardan neler neler denedik.

Her zaman olmaz tabikide ama ben öyle düşündüm. Kendimden yola çıkarak söyledim. Bende yalvarıyordum aileme PC PC diye, hep karşılık beklediler benden. (özellikle babam). Bende karşılığını verdim, karşılığını da aldım. Alamadığım zamanlarda oldu tabi. 😁
para kazanma açısından daha önemli.

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya

Her zaman olmaz tabikide ama ben öyle düşündüm. Kendimden yola çıkarak söyledim. Bende yalvarıyordum aileme PC PC diye, hep karşılık beklediler benden. (özellikle babam). Bende karşılığını verdim, karşılığını da aldım. Alamadığım zamanlarda oldu tabi. 😁
arkadaş ben karşılık veriyorum karşılık alacağıma yeni hedef alıyorum

Top Bottom