Neler Yeni

Ailem inatla 5100 TL lik sistemime "Everest" marka kasa-psu aldı.

Umutcan12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Umutcan
Arkadaşlar ailem inatla 5100 Tl lik sistemime "Everest" marka kasa-psu aldı elimde kalıcak çok stresliyim. 8 sene sonunda ilk defa gaming pc'm oldu. 600w bir psu. Patlarmı patlasa bile sisteme zarar verirmi ekran kartımda 6 pinlik güç girişi vs var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar ailem inatla 5100 TL lik sistemime "Everest" marka kasa-psu aldı elimde kalıcak çok stresliyim. 8 sene sonunda ilk defa gaming PC'm oldu. 600w bir psu. Patlarmı patlasa bile sisteme zarar verirmi ekran kartımda 6 pinlik güç girişi vs var.
patlar diyorum patlasın diyorlar delirmek üzereyim.

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç
Arkadaşlar ailem inatla 5100 TL lik sistemime "Everest" marka kasa-psu aldı elimde kalıcak çok stresliyim. 8 sene sonunda ilk defa gaming PC'm oldu. 600w bir psu. Patlarmı patlasa bile sisteme zarar verirmi ekran kartımda 6 pinlik güç girişi vs var.

patlarsa pc ni unut

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu tür vakaları görüyoruz. Powerboost Gamepower Everest PSU patladı gibi konular açılıyor. Yüksek Voltaj durumlarında korumaları kalitesiz olduğundan patlayabilir.

helpyardımplz

80+ Silver
Öncelikle bazılarında 1 2 aya kadar patlar bazılarında 3 4 yıl bir şey olmaz. Yani everest aldım patlar diye bir şey söylemek yanlış olur. Tamamen şans işi. ama tabii ki de eline para geçerse kesinlikle değiştir. Bu arada sistemini komple yazar mısın ? merak ettim.

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç
Öncelikle bazılarında 1 2 aya kadar patlar bazılarında 3 4 yıl bir şey olmaz. Yani everest aldım patlar diye bir şey söylemek yanlış olur. Tamamen şans işi. ama tabii ki de eline para geçerse kesinlikle değiştir. Bu arada sistemin fiyatı nedir ?

başlğa bak.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Kardeşim C4 olma imkanı var o PSU patlarsa sistemini unut. Tavsiyem o PSU'yu sat ve üstüne para da birkitirerek yeni PSU al.

Umutcan12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Umutcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tür vakaları görüyoruz. Powerboost Gamepower Everest PSU patladı gibi konular açılıyor. Yüksek Voltaj durumlarında korumaları kalitesiz olduğundan patlayabilir.
up

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Öncelikle bazılarında 1 2 aya kadar patlar bazılarında 3 4 yıl bir şey olmaz. Yani everest aldım patlar diye bir şey söylemek yanlış olur. Tamamen şans işi. ama tabii ki de eline para geçerse kesinlikle değiştir. Bu arada sistemin fiyatı nedir ?
Screenshot_1.png

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Umarım sonun bunlar gibi olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Mesaj otomatik birleştirildi:

patlar diyorum patlasın diyorlar delirmek üzereyim.
Tam modeli ne mesela bende rx580 aldım ama ***** gibi gittim platoon marka 600w psu aldım allahtan bir şey olmadı sadece kapandı oyunlarda tam model lazım her everest psu şey değil c4 etkisi yaratcak diye bişey yok

Top Bottom