Neler Yeni

Ailem yks den sonra ise girmemi istiyor sizce alanimda ilerleyebilirmiyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ahmet köklü
18 yasindayim yks ye giricem cizgi film animasyon istiyorum. Ailem yks girdikten sonra yaz boyu uni kazanirsam uni acilana kadar asgari ucretle calis para getir diyor, kendim grafik tasarim video animasyon ile ilgileniyorum zamaninda 100 k ya yakin parada kazandigim oldu fatura vb. Si de var. Aileme verdim parami onlar istedi. ama is riskli bir is network lazim is icinde kendimi gelistiriyorum ailem eger bir is bulamazsan yapicak birseyin yok restorana garson olarak orada burada asgari sekilde calisirsin okul hayatin bitiyor artik eve para getirmelisin, diyorlar dogru diyorlar ama ben alanimda is bulmak icin bu yasima kadar hic arkadas edinmedim sosyal hayatim yok. Sosyal dunyayi feda ettim ve omur boyu asgari ile calisirsam bu intihara gitmek olur. Uzman cavus olup keske dunyadan gocsem enver pasanin talat pasanin osman pasanin ataturkun diger atalarimin yanina gitsem... Allah buyuktur ben parayi degerlendiren yatirim yapabilen bir insanim kendimi ayarlarim insallah

viamort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Murat Geri
Üniversiteyi şehir dışında yazıp üni bitene kadar işlerini yoluna koyuyorsun sonra hayatına bakıyorsun. Okul hayatın bitiyor diye bir şey yok aksine yeni başlıyor, sen okuma çalış mı istiyorlar anlayamadım yani 3 ay çalışacaksın aksi çok mümkün değil zaten.

Lisans tuttur. Olmazsa devlet tuttur da önlisanstan ders bırakıp okulu uzatırsın. Veya bitirir direkt askere uzarsın

Top Bottom