Neler Yeni

AİLEME NASIL PC ALDIRIRIM

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
mustafa kemal tekneci
diyorum ki işe girsem ama alırlarmı bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fındıktan kimden alacağın var tam anlayamadım babandan mı başkasından mı ?
tanıdıkdan

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
diyorum ki işe girsem ama alırlarmı bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

tanıdıkdan
Alırsın adam sıkışmış olabilir bu aralar, gerçekten yevmiyeler acayip zamlandı.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Aileni bu konuda üzme, sonra pişman olursun.Paranı biriktir,çok gereksiz harcama sonra annen babanda biriktirdiğin paranın üstüne birşeyler katar beraber pc toplarsınız.Abdullah Abi'nin dediği gibi bu hayatta ki en önemli şey ailedir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
mustafa kemal tekneci
Alırsın adam sıkışmış olabilir bu aralar, gerçekten yevmiyeler acayip zamlandı, benimde babamdan alacağım var :D ama 120tl ürün aldırttım yevmiyeyi alsam mı bilemedim, eşek gibi koşturttu filiz çektirtti bana valla ALLAH düşmanın başına vermesin bu nedir yav bana gelsin şu tapular bak nasıl elden çıkarıyorum. :D
yevmiyeden paraamı alırsam kulaklık ve mouse mi alsam yoksa biriktirmeye başkasammı diye düşünüyorum ? sence nabıyım kulaklığa ihtiyacım var tel kulaklığı kullanıyorum ne yapayım

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
yevmiyeden paraamı alırsam kulaklık ve mouse mi alsam yoksa biriktirmeye başkasammı diye düşünüyorum ? sence nabıyım kulaklığa ihtiyacım var tel kulaklığı kullanıyorum ne yapayım
300tl ile şöyle yaparsın 150tl çok güzel fp mouselar var öneri yaparım, ama geri kalan 150tl ile pek iyi kulaklık bulamazsın sanırım yani Gamepower kulaklığı alırsın onuda tavsiye etmem.

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Biriktirmeye başla. Ben de 700tl falan verdim kulaklığa. Keşke tel kulaklığı kullansaydım da o 700tl 'yi kumbaraya atsaydım diyorum şimdi.

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya
Orduya mı gittin fındığa ve neden paranı vermedi ? bende cuma gidiyom 1 aylığınıa
1 ay mı :D bizimki 3 gün sürdü o kadar az :D sizinki kaç ton hocam biz de orduluyuz

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
kankam bak simdi ailenin durumu olmayabilir sen gidiyosun berbere fln maskenide tak cırak lazimmi fln de veya bakkala sonra oyle oyle kazancan
ben oyle yaptim sahsen ve kendi kazandıgın parayla alınca kendini daha mutlu hisedersin ve para kazanmak nasıl bisey anlarsın

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
Beyler nasıl PC aldırırım tamam kelimesinden başka bişi duymuyom . kendim işe girmek istiyom iş yok fındığa gittim paramı alamadım ne yapcam ben
Zararı olduğu için mi almıyorlar yoksa alamadıkları için mi alamadıkları içinse zorlama zorlayınca da olmayacak zamana bırak ben öyle yaptım

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Top Bottom