Neler Yeni

Aileme sigara içtiğimi nasıl söyleyebilirim ?

YOSUO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yasin
Arkadaşlar merhaba, yaşım 16 lise 3 üm, arkadaş ortamına uymak için ve meraktan sigaraya başladım 2 aydır içiyorum artık paket taşımaya başladım. Bırakmak istesemde bırakamam artık, geceleyin 2 ye alarm kuruyorum tam herkesin uykusunun derin olduğu yere. Hava durumuna göre rüzgarın yönünü hesaplıyorum ve ona göre sigarayı içiyorum diğer türlü odaya yayılır koku ve anlarlar. Her gece o sigarayı korkuyla içmekten bıktım kendimi fnafta gibi hissediyorum her an yakalanabilirim. Bu durumu aileme söylesem naparlar bilmiyorum napmam lazım

YOSUO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vay ... bu kadar hesaplama yapıyorsun nasıl söyleyeceğini hesaplayamıyor musun?
nasıl tepki verceklerini bilmediğim için bilmiyorum. 3 aydır yakalanmadım, derse bu kadar önem versem mühendis felan olurdum. Rüzgarın yönüne göre sigarayı içiyorum.

menemenci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem
Arkadaş ortamı yüzünden demek.. bende o ortam yüzünden içmiştim hem de 13'lerimde ancak o ortama girmemeye başladığımda gerçekten rahatlamıştım.. Bu yaşta böyle düşünceler olabiliyor, sen elinden geldiğince sigaradan ve sigara içenden uzak dur.. ailene açıklamamanın tek yolu bu. İçmeye devam edersen ailen illa ki seni yakalayacak.

YOSUO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yasin
Arkadaş ortamı yüzünden demek.. bende o ortam yüzünden içmiştim hem de 13'lerimde ancak o ortama girmemeye başladığımda gerçekten rahatlamıştım.. Bu yaşta böyle düşünceler olabiliyor, sen elinden geldiğince sigaradan ve sigara içenden uzak dur.. ailene açıklamamanın tek yolu bu. İçmeye devam edersen ailen illa ki seni yakalayacak.
Ben 8-9 yaşımdayken asla sigaraya ağzımı bile sürmem diyodum, 1 gün arkadaşlarımdan biri hepimize 1 dal verdi bende merak ettim içtim ondan sonra başladım. Galiba onlar yakalamadan en iyi çözüm haftada 1 dala felan indirmek veya bırakmak dediğiniz gibi

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
ailene söylemeyi değil bırakmayı düşünmelisin hocam yani sağlığınıza çok zararlı ve daha 2 ay olmuş yani bırakmak için tam zamanı

YOSUO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yasin
ailene söylemeyi değil bırakmayı düşünmelisin hocam yani sağlığınıza çok zararlı ve daha 2 ay olmuş yani bırakmak için tam zamanı
1 hafta önce aldığım kent switch ve marlboro touch gray bazanın altına koydum eşyaların içine. 2 aydır hep ordan alıp içiyom oraya saklarım yani. Haftada 1 e indirmeye çalışcam ilk başta

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
1 hafta önce aldığım kent switch ve marlboro touch gray bazanın altına koydum eşyaların içine. 2 aydır hep ordan alıp içiyom oraya saklarım yani. Haftada 1 e indirmeye çalışcam ilk başta
bırakmaya çalışın hocam zaten azaltarak gidin ve o paketler bitince daha hiç almayın. Sağlığa, bütçeye her şeye külliyen zarar

Erdem123

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba, yaşım 16 lise 3 üm, arkadaş ortamına uymak için ve meraktan sigaraya başladım 2 aydır içiyorum artık paket taşımaya başladım. Bırakmak istesemde bırakamam artık, geceleyin 2 ye alarm kuruyorum tam herkesin uykusunun derin olduğu yere. Hava durumuna göre rüzgarın yönünü hesaplıyorum ve ona göre sigarayı içiyorum diğer türlü odaya yayılır koku ve anlarlar. Her gece o sigarayı korkuyla içmekten bıktım kendimi fnafta gibi hissediyorum her an yakalanabilirim. Bu durumu aileme söylesem naparlar bilmiyorum napmam lazım
ben havalı olmak için değil dertlerim yüzünden içiyorum de

Top Bottom