Neler Yeni

Aileme sigara içtiğimi nasıl söyleyebilirim ?

YOSUO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yasin
yakalanma itirafta etme
sigara paketini bazanın altında yakalatırmıyım onu bilmiyorum, okula giderken yanımda götürsem mi acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

yakalanma itirafta etme

ailen sigara içiyorsa yine bu yaşta okeylemezler içmiyorsa hiç okeylemezler 18 yaşında bile o rüzgarı hesaplayarak içiyorum iyi forumlar
diğer türlü odaya geliyo koku, direkt anlaşılıyo bende böyle bir tahmin yürüterek içiyorum.

Son düzenleme:

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,690
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
sigara paketini bazanın altında yakalatırmıyım onu bilmiyorum, okula giderken yanımda götürsem mi acaba

diğer türlü odaya geliyo koku, direkt anlaşılıyo bende böyle bir tahmin yürüterek içiyorum.
rüzgarın estiği tarafa üflücen odaya koku gelmeceyecek işte yakaltmazsın okulda içimiyorsanda götürme tak bi arama ailene haber gider

YOSUO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yasin
rüzgarın estiği tarafa üflücen odaya koku gelmeceyecek işte yakaltmazsın okulda içimiyorsanda götürme tak bi arama ailene haber gider
doğru diyon abi, başka önerin var mı koku felan bırakmaması için

Birde doktor kontrolünde belli oluyo mu sigara içilip içilmediği

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,690
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
doğru diyon abi, başka önerin var mı koku felan bırakmaması için

Birde doktor kontrolünde belli oluyo mu sigara içilip içilmediği
tabii ki oluyo belirli bi sureden sonra ses kalinlasmasi gecmeyen hirilti yaz ayinda bile balgam gibi sorunlarin olacak bi kac yila merdiven yokus cikarken nefes nefese kalir durup bi sigara daha yakarsin (ben oyle yapiyodum) yakalanmamak icin ustun kokmasin aksamlari camdan ic ev bossa balkonum camlarini acip ic okuldada en az kontrol edilen yerde icersin

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
sigara içmeyi sevmem kokusunu sevmem tadını sevmem ama benide dudağımda sigarayı tutmak cezbediyor nedense neyse. yaşın küçük, sigara pahalı, kokusu çok kötü (kız arkadaş ve sosyal anlamda sıkıntılı) ve en önemlisi havalı değil üstüne basaraktan söylüyorum kesinlikle havalı değil direkt içmemen daha iyi olur ayrıca arkadaş ortamına suç atmanda pek dürüstçe değil demekki kendi içinde ya havalı görüyorsun ya başka bir şey oyuzden sigara içmek istiyorsun suçu başkasına atmaya gerek yok sigara parası ile alabileceğin şeyleri düşünüp içmekten vaz geçebilirsin mesela ileride bu bağımlılığa döneceği için her gün bir paket desek 70 lira günlük yani her gün gidip 70 liraya çiçek alıp insanların gününü güzelleştirebilirsin şeker alıp çocuklara verebilirsin biriktirip kendine pantalon ceket tişört vb. alıp daha tarz takilabilirsin yapilabilecek envai çeşit şey var o yüzden bence içme

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
XXXX
Arkadaşlar merhaba, yaşım 16 lise 3 üm, arkadaş ortamına uymak için ve meraktan sigaraya başladım 2 aydır içiyorum artık paket taşımaya başladım. Bırakmak istesemde bırakamam artık, geceleyin 2 ye alarm kuruyorum tam herkesin uykusunun derin olduğu yere. Hava durumuna göre rüzgarın yönünü hesaplıyorum ve ona göre sigarayı içiyorum diğer türlü odaya yayılır koku ve anlarlar. Her gece o sigarayı korkuyla içmekten bıktım kendimi fnafta gibi hissediyorum her an yakalanabilirim. Bu durumu aileme söylesem naparlar bilmiyorum napmam lazım
ben sigara içiyorum de ben ara sıraidip tepkilerini oğremek için söylüyorum bişey olmuyo ama içmiyorum tabi

Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Talha Açıkgöz
Günde 1 dal yetiyor la nası bagımlı oluyonuz suna (bazı günler paket bitirdiğimde oluyor tabi ama içmeden de durabiliyorum mesela bugün 1 fırt çektim sadece oda arkadaştan)

YOSUO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yasin
tabii ki oluyo belirli bi sureden sonra ses kalinlasmasi gecmeyen hirilti yaz ayinda bile balgam gibi sorunlarin olacak bi kac yila merdiven yokus cikarken nefes nefese kalir durup bi sigara daha yakarsin (ben oyle yapiyodum) yakalanmamak icin ustun kokmasin aksamlari camdan ic ev bossa balkonum camlarini acip ic okuldada en az kontrol edilen yerde icersin
o zaman hasta olsam bile gitmicem doktora, okulda çanta arıyolar sadece üst baş aramıyolar ondan montumun gizli bölmesine koyup assam kimse fark etmez bence. sen sigaraya ne zaman başladın peki

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,690
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
o zaman hasta olsam bile gitmicem doktora, okulda çanta arıyolar sadece üst baş aramıyolar ondan montumun gizli bölmesine koyup assam kimse fark etmez bence. sen sigaraya ne zaman başladın peki
doktora gitmeme saçmalığı ne alaka 10. sınıfta aktif olarak içmeye başlamıştım lise bitti benim

YOSUO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yasin

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,690
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
doktor fark eder diye, aileden gizli içiyom ya hani

ailen mi sigara içtiğini fark etti peki, yoksa sen mi söyledin
söylemedim içtiğimi bilip bir şey demedileri doktora gitmemende sağlığından eder zaten sigara kullanıyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
KAAN ŞAHİN
Ailene nasıl söylemen gerektiğinden ziyade onlardan sigarayı bırakmak için yardım istemelisin bence. Tabi bunun için sigarayı bırakmayı istemen gerek. Sırf bir ortam için içiyorsan kendine bu kötülüğü yapma derim çünkü bu sigara dediğin şey sağlığını komple etkiliyor özelliklede hormonlarını etkiliyor. Sigara içmenin zararlarını biliyorsundur herhalde ağız kokusu yapar dişleri sarartır akciğer kapasiteni düşürür büyüme hormonunu testosteronu etkiler en kötüsü bağımlılık. Bağımlılık zaten başlı başına kötü bir şey sırf siktiriboktan arkadaş grubuna girmek için kendine bunu yapma bunlar sana naçizane tavsiyem

Top Bottom