- Konu Sahibi Konu Sahibi
en iyisi yakaladıkları yere kadar gizli içmek, naneli sakız çiğniyorum dışarda içtikten sonra eve gelirken.söylemedim içtiğimi bilip bir şey demedileri doktora gitmemende sağlığından eder zaten sigara kullanıyorsun
en iyisi yakaladıkları yere kadar gizli içmek, naneli sakız çiğniyorum dışarda içtikten sonra eve gelirken.söylemedim içtiğimi bilip bir şey demedileri doktora gitmemende sağlığından eder zaten sigara kullanıyorsun
yine kokuyor elin kıyafetlerin anlarlar yakında eğer ailen içmiyorsaen iyisi yakaladıkları yere kadar gizli içmek, naneli sakız çiğniyorum dışarda içtikten sonra eve gelirken.
ailemde kimse içmiyo, sadece ben içiyorum şuan. kalem parfümlerden aldım 3 tane onları sıkıyorum eve gelmeden önce anlaşılmasın diye. Bir gün yakayı ele vereceğimi biliyorum ama o zamana kadar içmeye devam edicemyine kokuyor elin kıyafetlerin anlarlar yakında eğer ailen içmiyorsa
Bugün okul çıkışı eve giderken içtim 1 dal, kalem parfümlerden sıktım üzerime bir de naneli sakız çiğnedim şu ana kadar bir şey demediler heralde anlamadılar bilmiyorumSöylemeden bırakmaya çalış. Bırakamam diyeceksin ama yok öyle bir şey isteyen her türlü bırakıyor.
İlla içmeye devam edeceğim diyorsan da evde içme bari en azından yakalanma şansın olmaz.
içmiyorlarsa kesin anlarlarailemde kimse içmiyo, sadece ben içiyorum şuan. kalem parfümlerden aldım 3 tane onları sıkıyorum eve gelmeden önce anlaşılmasın diye. Bir gün yakayı ele vereceğimi biliyorum ama o zamana kadar içmeye devam edicem
kalem parfüm felan sıksam da işe yaramaz mıiçmiyorlarsa kesin anlarlar
işe yararda er yada geç anlarlar sigara kokusu bu kalem parfümlerede dikkat et sigarayı saklıcam diye metçi muamelesi yeme okulda falankalem parfüm felan sıksam da işe yaramaz mı
abi dolaptaki montumun gizli bölmesine koydum sigara paketini, okulda gün boyu bu mont üzerimde oluyo hem evde yakalanma riski olmuyo ama bir arama yapıldığında yakalanabilirim tabi, bazanın altından yerini değiştirdim ne olur ne olmaz diye.işe yararda er yada geç anlarlar sigara kokusu bu kalem parfümlerede dikkat et sigarayı saklıcam diye metçi muamelesi yeme okulda falan
ceketini elllemezler cebinde kalsın okuldada ben montta tutuyordum ancak kabarık görününce gelip kontrol ediyorlardı eğer üstüne giyeceksenabi dolaptaki montumun gizli bölmesine koydum sigara paketini, okulda gün boyu bu mont üzerimde oluyo hem evde yakalanma riski olmuyo ama bir arama yapıldığında yakalanabilirim tabi, bazanın altından yerini değiştirdim ne olur ne olmaz diye.
Alıntıyı görüntüle
aynen abi, ben montta taşımaya devam edeyim en iyisi. Evde bırakırsam yakalanma olasılığım yüksek, arama olcağı zaman montu asarım gelip askılıktaki montları arayacak halleri yok zaten. sağol öneri verdiğin içinceketini elllemezler cebinde kalsın okuldada ben montta tutuyordum ancak kabarık görününce gelip kontrol ediyorlardı eğer üstüne giyeceksen
askılıktaki montları arıyorlar bu arada eğer senden şüpheleniyorlarsa çok paket kaptırdım ailem biliyor hocam arayın gelsinler ama o zaman sigarmaı geri isterim diyodum bi anda sinirleniyorlardı velimi aramayı falan unutuyorlardı ama çok paket kaptırmıştım bi sabah hatırlıyorum okula girmedim kahvaltı yapmıştım paketide yeni almış 1 dal içmiştim ceketimin cebinde masamın üzerindeydi yatıyordum müdür yardımcısı girip bi anda telefonlarınızı niye vermediniz demişti bende yok hocam dfemişti arar bulurum dedi bende arayın bulun dedim ceketi bi aldı sigarayı buldu bunu alıyorum o zaman diyip almıştı ama teleofnu kaptırmamıştımaynen abi, ben montta taşımaya devam edeyim en iyisi. Evde bırakırsam yakalanma olasılığım yüksek, arama olcağı zaman montu asarım gelip askılıktaki montları arayacak halleri yok zaten. sağol öneri verdiğin için
bizde daha 1 kere bile arama olmadı, 9 dan beri. ondan şuan rahat takılıyom ama bir gün arama yapabilirler, neyse ya en fazla bi dayak yeriz yapçak bi şey yok başladık bi kere, sonra alışırlar içmeme.askılıktaki montları arıyorlar bu arada eğer senden şüpheleniyorlarsa çok paket kaptırdım ailem biliyor hocam arayın gelsinler ama o zaman sigarmaı geri isterim diyodum bi anda sinirleniyorlardı velimi aramayı falan unutuyorlardı ama çok paket kaptırmıştım bi sabah hatırlıyorum okula girmedim kahvaltı yapmıştım paketide yeni almış 1 dal içmiştim ceketimin cebinde masamın üzerindeydi yatıyordum müdür yardımcısı girip bi anda telefonlarınızı niye vermediniz demişti bende yok hocam dfemişti arar bulurum dedi bende arayın bulun dedim ceketi bi aldı sigarayı buldu bunu alıyorum o zaman diyip almıştı ama teleofnu kaptırmamıştım