Neler Yeni

Aileme sigara içtiğimi nasıl söyleyebilirim ?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,690
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
bizde daha 1 kere bile arama olmadı, 9 dan beri. ondan şuan rahat takılıyom ama bir gün arama yapabilirler, neyse ya en fazla bi dayak yeriz yapçak bi şey yok başladık bi kere, sonra alışırlar içmeme.
alışıyorlar zatende pişman olacaksın ilerde şimdiden haberin olsun aramada lise 2de falan başlamıştı bizde

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,690
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
sen zorluğunu çekmeye başladın mı abi, pişmanmısın peki
tabii ki başladım yazın bile geçmeyen balgam merdiven çıkamama geçmeyen hırıltılar pişmanım ama pişmanlıkla bırakılmıyor sigara

YOSUO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yasin
tabii ki başladım yazın bile geçmeyen balgam merdiven çıkamama geçmeyen hırıltılar pişmanım ama pişmanlıkla bırakılmıyor sigara
günde kaç dal içiyon abi, içtiğim zaman kendimi çok mutlu hissediyorum sigarayı delilercesine mutlu hem de. hormonları etkiliyor galiba

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,690
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
günde kaç dal içiyon abi, içtiğim zaman kendimi çok mutlu hissediyorum sigarayı delilercesine mutlu hem de. hormonları etkiliyor galiba
belirli bi süreden sonra ona bağımlı olacaksın ondan mutlu hissediyorsun onu içmeden hayat devam etmiyor gibi gelecek bu aralar azalttım yarım paketi geçmiyorum

Hanaz

80+ Gold
Arkadaşlar merhaba, yaşım 16 lise 3 üm, arkadaş ortamına uymak için ve meraktan sigaraya başladım 2 aydır içiyorum artık paket taşımaya başladım. Bırakmak istesemde bırakamam artık, geceleyin 2 ye alarm kuruyorum tam herkesin uykusunun derin olduğu yere. Hava durumuna göre rüzgarın yönünü hesaplıyorum ve ona göre sigarayı içiyorum diğer türlü odaya yayılır koku ve anlarlar. Her gece o sigarayı korkuyla içmekten bıktım kendimi fnafta gibi hissediyorum her an yakalanabilirim. Bu durumu aileme söylesem naparlar bilmiyorum napmam lazım
Bile bile yakalan ha bu salonda sigara yak demek değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Günde 1 paket iciyorum iyi bir şey değil gerçekten sen bağımlı olup o okul tuvaletinde yakalancam korkusuyla titreya titreye içerken görücem seni

YOSUO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yasin
belirli bi süreden sonra ona bağımlı olacaksın ondan mutlu hissediyorsun onu içmeden hayat devam etmiyor gibi gelecek bu aralar azalttım yarım paketi geçmiyorum
bende günlük 1 dal içiyorum şuan için, daha yolun başında sayılırım galiba. 2-3 ay oldu başlayalı, ne zamandan sonra bağımlılık yapmaya başlıyor

Bile bile yakalan ha bu salonda sigara yak demek değil

Günde 1 paket iciyorum iyi bir şey değil gerçekten sen bağımlı olup o okul tuvaletinde yakalancam korkusuyla titreya titreye içerken görücem seni
o stresi ve korkuyu her dakika yaşıyorum zaten, acaba arama felan olur mu diye. ya ailem beni küçüklüğümden beri dersine çalışan iyi çocuk olarak görüyodu şimdi sigaraya başlamış olmam hayal kırıklığına sebebiyet olcak, neyse ya gittiği yere kadar

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,690
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
bende günlük 1 dal içiyorum şuan için, daha yolun başında sayılırım galiba. 2-3 ay oldu başlayalı, ne zamandan sonra bağımlılık yapmaya başlıyor

o stresi ve korkuyu her dakika yaşıyorum zaten, acaba arama felan olur mu diye. ya ailem beni küçüklüğümden beri dersine çalışan iyi çocuk olarak görüyodu şimdi sigaraya başlamış olmam hayal kırıklığına sebebiyet olcak, neyse ya gittiği yere kadar
sigara içmeyince yokluğunu aradığında bağımlı olmuşsundur demektir

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,690
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
benim yerimde olsan bırakırmıydın abi peki, en azından bırakmaya çalışırmıydın
ben bırakmazdım senin yerinde olsam bağımlı değilim istesem şimdi bırakırım vs der geçerdim ama bırakman daha doğru

YOSUO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yasin
ben bırakmazdım senin yerinde olsam bağımlı değilim istesem şimdi bırakırım vs der geçerdim ama bırakman daha doğru
anladım abi, neyse dediğim gibi gittiği yere kadar içicem. aile konusunda da 2 dayak yer geçerim en fazla, ondan sonra da karışamazlar zaten

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Arkadaşlar merhaba, yaşım 16 lise 3 üm, arkadaş ortamına uymak için ve meraktan sigaraya başladım 2 aydır içiyorum artık paket taşımaya başladım. Bırakmak istesemde bırakamam artık, geceleyin 2 ye alarm kuruyorum tam herkesin uykusunun derin olduğu yere. Hava durumuna göre rüzgarın yönünü hesaplıyorum ve ona göre sigarayı içiyorum diğer türlü odaya yayılır koku ve anlarlar. Her gece o sigarayı korkuyla içmekten bıktım kendimi fnafta gibi hissediyorum her an yakalanabilirim. Bu durumu aileme söylesem naparlar bilmiyorum napmam lazım
Bu kadar mesaj vb. atılmıştır ben de abi tavsiyesi vereyim sana.
Sigarayı kökünden bırak .
Bunun için azalta azalta bitirmeye bak sigara yerine aromalı sakız veya gazoz güzel alternatif olabilir.
Yaşın da genç uzun vadede sağlık sorunları da çıkarabilir. O nedenden ötürü bırakman iyi olur.

Ailen hiç öğrenmemiş olsun bu sayede. Mevcut sigaraları da fazla değilse imha edersin veya başkasına vereceksen de başka malzemenin altına gizlereyek verirsin ve bırakırsın.

Pukiina

80+ Bronze
Hocam zaten içem adamla içmeyen adam ayırt ediliyor sen söylemesen de büyük ihtimalle seziyorlardır. Kalbin kırılmasın diye de yüzüne vurmak yerine senin demeni bekliyorlardır. Ama henüz yeni başlamışsın ve yol yakınken git bırak. Nasıl söylerim diye düşünmek yerine kökünden çözüm olarak bırak. Şuan başındasın. Sonra bırakmak istesen bu sefer senin için daha zor olacak o yüzden yapma. Dert unutturuyor, ortama uyum sağlıyorum, içmezsem dışlanırım deme. Asıl içersen hayat seni dışlıyor. Nasıl diyecek olursan bir süre sonra bedenini, dış görünümünü bitiriyor. Ona vereceğin parayı belki cümlelerim klasik kaçacak ama kendine harca

Top Bottom