- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende paketi alıp disiplinde kanıt olarak kullanıyolar sanıyodumyok ben sene sonu istedim biz içtik onları olm dedi hoca bana
Bende paketi alıp disiplinde kanıt olarak kullanıyolar sanıyodumyok ben sene sonu istedim biz içtik onları olm dedi hoca bana
pufflar daha çıkmamışken e sigara kullanıyordum puffta hayatımda 2 kere falan almışımdırBende paketi alıp disiplinde kanıt olarak kullanıyolar sanıyodum, neyse ya yapçak bir şey yok o zaman yarın gider alırım 1 paket marlboro touch blue. Birde puff felan kullandın mı abi hiç ?
Ben de almayı düşünüyorum, tobacco da felan satılıyomu ve likiti ne kadar gidiyopufflar daha çıkmamışken e sigara kullanıyordum puffta hayatımda 2 kere falan almışımdır
hayır ama bulman çok kolay likit bulmak kolay ancak kalitesi çok değişir içmene göre bana 1 coil bi likit 1 ay gidiyorduBen de almayı düşünüyorum, tobacco da felan satılıyomu ve likiti ne kadar gidiyo
Denemelik, 5000 çekim olanları felan var mıhayır ama bulman çok kolay likit bulmak kolay ancak kalitesi çok değişir içmene göre bana 1 coil bi likit 1 ay gidiyordu
onlar puff oluyor e sigara farklıDenemelik, 5000 çekim olanları felan var mı
He anladım, e sigara mı önerirsin puff mu denemek için abionlar puff oluyor e sigara farklı
denemek içinse puffHe anladım, e sigara mı önerirsin puff mu denemek için abi
5000 çekimlik olanı var mı abi, en düşük 10k mı yoksadenemek içinse puff
10k bile zor bulursun belki5000 çekimlik olanı var mı abi, en düşük 10k mı yoksa
Tamam abi ben bi araştırcam, sağol. Ailemle aram iyi şuan biraz olsun alıştılar gibi ama yanlarında hala içmiyorum tabi.10k bile zor bulursun belki
yanlarında içme sakın bilsinler yinede ama yanlarında sakın içmeTamam abi ben bi araştırcam, sağol. Ailemle aram iyi şuan biraz olsun alıştılar gibi ama yanlarında hala içmiyorum tabi.
Evet abi, daha çok erken bunun için. Yani o cesareti ben bulamam hele babamın yanında. Yine çok iyi davrandı, dövmedi paketi yüzüme fırlattı kızdı o kadar üzerime gelmedi yani.yanlarında içme sakın bilsinler yinede ama yanlarında sakın içme
Abi senin insta varmı, eğer senin için problem olmazsa eklerim istersen.yanlarında içme sakın bilsinler yinede ama yanlarında sakın içme