Neler Yeni

Aileme sigara içtiğimi nasıl söyleyebilirim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Alperen Yılmaz
Arkadaşlar merhaba, yaşım 16 lise 3 üm, arkadaş ortamına uymak için ve meraktan sigaraya başladım 2 aydır içiyorum artık paket taşımaya başladım. Bırakmak istesemde bırakamam artık, geceleyin 2 ye alarm kuruyorum tam herkesin uykusunun derin olduğu yere. Hava durumuna göre rüzgarın yönünü hesaplıyorum ve ona göre sigarayı içiyorum diğer türlü odaya yayılır koku ve anlarlar. Her gece o sigarayı korkuyla içmekten bıktım kendimi fnafta gibi hissediyorum her an yakalanabilirim. Bu durumu aileme söylesem naparlar bilmiyorum napmam lazım
Mümkün olduğunca bırakmaya çalışın hocam imkansızsa zora çevirin zorsa basite
Aileye söylerseniz bence sorun çıkabilir o yüzden ilerde söylemenizi öneririm

YOSUO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yasin
Mümkün olduğunca bırakmaya çalışın hocam imkansızsa zora çevirin zorsa basite
Aileye söylerseniz bence sorun çıkabilir o yüzden ilerde söylemenizi öneririm
Öğrendiler hocam eski mesajları okuyabilirsiniz, bugün paketi yakalattım okulda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Alperen Yılmaz
Önemli değil, ama şeyi fark etmeye başladım, sanki bir süre sonra zevkten değil de alışkanlıktan içmeye başlıyosun gibi.
Hocam bırakmaya çalışın en büyük tavsiyem. o laneti ağzıma bir kere sürmedim hayatımda şimdi bildiklerim tüttüre tüttüre kendileri de bıktı. siz bırakmaya çalışın alışkanlıktan bağımlılığa geçmeden

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,871
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Abi ilk paketi yakalattım bugün, beden dersindeydik herkes dersindeydi ben ve bir kaç arkadaşım geçtik tuvalete yaktık sigaraları, hızlı hızlı içtik gittik sonra. Hoca dersteyken bizi çağırdı meğersem kameradan görmüş tuvalete paketle girerken. Disiplin aldık, birde hakkımızda işlem başlatıcaklarmış kapalı alanda içmekten. Ben ilk başta inanmadım da sonra paketi yakalatan 12. sınıf abilere sordum gerçekten başlattıklarını söylediler bundan sonra olay nasıl gelişir bilmiyorum, aileyle arayı düzelttik derken burda patladık.
Cok korkulcak birsey yok cogu okul goz korkutmalik yapiyor sene sonuna kadar tekrarlamazsan silerler ha bu donem belge alamazsin o kadar kamerada elinde paket görünüyor muydu

Arkadaşlar merhaba, yaşım 16 lise 3 üm, arkadaş ortamına uymak için ve meraktan sigaraya başladım 2 aydır içiyorum artık paket taşımaya başladım. Bırakmak istesemde bırakamam artık, geceleyin 2 ye alarm kuruyorum tam herkesin uykusunun derin olduğu yere. Hava durumuna göre rüzgarın yönünü hesaplıyorum ve ona göre sigarayı içiyorum diğer türlü odaya yayılır koku ve anlarlar. Her gece o sigarayı korkuyla içmekten bıktım kendimi fnafta gibi hissediyorum her an yakalanabilirim. Bu durumu aileme söylesem naparlar bilmiyorum napmam lazım
Reis Ben Ayda 1 Paket İçiyom Bağımlı Değilim Söyle Direkt Öldürcek Halleri Yok

YOSUO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yasin
Cok korkulcak birsey yok cogu okul goz korkutmalik yapiyor sene sonuna kadar tekrarlamazsan silerler ha bu donem belge alamazsin o kadar kamerada elinde paket görünüyor muydu
Tam tuvalete girerken gözüküyo abi kamerada, bize izletti bizde itiraf ettik içtiğimizi. Tam tuvalete girerken paketi çıkarmıştık cepten, henüz ortada bir işlem felan yok sadece disiplin aldık onu da silerler dediğin gibi abi, pakete de el koydular vermediler gitti paket.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,871
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Tam tuvalete girerken gözüküyo abi kamerada, bize izletti bizde itiraf ettik içtiğimizi. Tam tuvalete girerken paketi çıkarmıştık cepten, henüz ortada bir işlem felan yok sadece disiplin aldık onu da silerler dediğin gibi abi, pakete de el koydular vermediler gitti paket.
üzüldüğün şey paketse bağımlı olmuşsun itiraf etmeseydin inkar etseydin keşke dicemde paketin gözüküyormuş kamerada

YOSUO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yasin
üzüldüğün şey paketse bağımlı olmuşsun itiraf etmeseydin inkar etseydin keşke dicemde paketin gözüküyormuş kamerada
Ben Eylülden beri içiyorum ilk başta keyif için içiyosun 1-2 dal, güzel geliyo felan sonra yavaştan sanki alışkanlık olduğu için içiyormuşsun gibi geliyo ama ben iyiyim böyle, sanki daha enerjik ve iyiymiş gibi hissediyorum kendimi önceki halime göre. 4 kişiydik işte, 16 dal gitti paketten. Yine 1-2 dal gitse o kadar üzülmezdim de 16 dal gitti abi.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,871
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Ben Eylülden beri içiyorum ilk başta keyif için içiyosun 1-2 dal, güzel geliyo felan sonra yavaştan sanki alışkanlık olduğu için içiyormuşsun gibi geliyo ama ben iyiyim böyle, sanki daha enerjik ve iyiymiş gibi hissediyorum kendimi önceki halime göre. 4 kişiydik işte, 16 dal gitti paketten. Yine 1-2 dal gitse o kadar üzülmezdim de 16 dal gitti abi.
sen daha sabah aldığın sadece tek dalını içtiğin paketi kaptırmamışsın

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,871
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam