Neler Yeni

aileme türk telekom nasıl aldırmam

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Fiber'ı karıştırma Nasıl aldırmam döngüsüne yorum yaptım fiber arka planda kalıyor bu başlıkta. Ben sadece fikir sundum şeytanlık olarak. Zaten alt yapı Turk telekom'un bir arıza olduğu ilk önce TT halleder değil mi ? boş ver o ayrıntıları :D
Sorun tam olarak burada Turknet gibi bir firmaya geçersen müşteri hizmetleri yok talep bırakacaksın sonra bakacaklar ttneti yönlendiricekler felan akıl işi değil internet sorunu yaşamayanlar hız cazip gelir fakat 3 4 ay internet sorunu yaşasın o zaman bakalım nasıl oluyor :)

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,922
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
al bak. turknette arıza yaşarsan beklersin beklersin. türk telekomda beklemezsin. daha çabuk işleme alırlar. ki tt'de bir şey yaşayacağını düşünmüyorum.
ayrıca AYNI FİYATA tivibu süper paket yani her şey dahil olan paketten de almak istersen:

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
al bak. turknette arıza yaşarsan beklersin beklersin. türk telekomda beklemezsin. daha çabuk işleme alırlar. ki tt'de bir şey yaşayacağını düşünmüyorum.
ayrıca AYNI FİYATA tivibu süper paket yani her şey dahil olan paketten de almak istersen:
Sitesinde neden vdsl paketler yazmıyor TTnetin ? ben mi bulamadım
kimi görsem internet konusunda konu açan %90 Anlamak istemiyorlar insanlara anlatasım gelmiyor artık sağlayıcıların önemi olmamasının,illa sorun yaşayacaklar sonra arayacak birini bulamayınca buraya gelip konu açacaklar anca öyle akıllanırlar

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,922
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Fiber'ı karıştırma Nasıl aldırmam döngüsüne yorum yaptım fiber arka planda kalıyor bu başlıkta. Ben sadece fikir sundum şeytanlık olarak. Zaten alt yapı Turk telekom'un bir arıza olduğu ilk önce TT halleder değil mi ? boş ver o ayrıntıları :D
şöyle düşün. karşıyaka iskeleden alsancak iskeleye vapurla direk gidebilirsin. karşıyaka iskeleden izban'a yürüyüp izbana binip alsancakta inip iskeleye yürüyebilirsin.
birinci yol tt, ikinci yol türknet. kararı arkadaş versin.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Sorun tam olarak burada Turknet gibi bir firmaya geçersen müşteri hizmetleri yok talep bırakacaksın sonra bakacaklar ttneti yönlendiricekler felan akıl işi değil internet sorunu yaşamayanlar hız cazip gelir fakat 3 4 ay internet sorunu yaşasın o zaman bakalım nasıl oluyor :)

orası öyle ama almak istemiyorum diyor :) o zaman fazla kafa yormamak gerek aile'nin tercihi iyi :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

şöyle düşün. karşıyaka iskeleden alsancak iskeleye vapurla direk gidebilirsin. karşıyaka iskeleden izban'a yürüyüp izbana binip alsancakta inip iskeleye yürüyebilirsin.
birinci yol tt, ikinci yol türknet. kararı arkadaş versin.

Yani biz söylüyeceğimizi söyledik konuya hakimim ben zatende almak istemiyorum diyene bir şey de diyemezsin ailesi güzel tercih ediyor neticede ;) Zaten alt yapı TT bunu belirttiğimi düşünüyorum yorumu arkadaşa alıntı yapsan daha yararlı olur gibi :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
E.C.
Sen anlatma, amcana falan söylet. Yaşın küçükse pek umurlarında olmaz. Olsaydı konu açmazdın.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,922
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Sitesinde neden vdsl paketler yazmıyor TTnetin ? ben mi bulamadım
kimi görsem internet konusunda konu açan %90 Anlamak istemiyorlar insanlara anlatasım gelmiyor artık sağlayıcıların önemi olmamasının,illa sorun yaşayacaklar sonra arayacak birini bulamayınca buraya gelip konu açacaklar anca öyle akıllanırlar
karantinada özellikle altyapılarını iyice güçlendirdiler mesela. ayrıca şöyle bir şey var.
normal adsl-vdsl dışında;
ADSL2+ ULTRANET
VDSL2/FTTC HİPERNET
Fiber FİBERNET

yani öyle vdsl varsa hipernet olmuyor. fiber destekli vdsl yani vdsl2 olması lazım o da fttc oluyor.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
karantinada özellikle altyapılarını iyice güçlendirdiler mesela. ayrıca şöyle bir şey var.
normal adsl-vdsl dışında;
ADSL2+ ULTRANET
VDSL2/FTTC HİPERNET
Fiber FİBERNET

yani öyle vdsl varsa hipernet olmuyor. fiber destekli vdsl yani vdsl2 olması lazım o da fttc oluyor.
Standart vdsl ?
1602353819933.png

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,922
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
2020 güncel tt altyapılarında
VDSL= FTTN Yani mahalleye kadar, o 5-6 sokağın toplu bağlandığı fiber.
VDSL2= FTTC Yani sokağa kadar, maksimum 2 Sokağa hizmet verebilen fiber.
Tamam işte dediğim gibi standar VDSL altyapısı normal VDSL altyapı paketleride yok

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,922
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

bqrr0595