Neler Yeni

ailemi millenicoma geçmek konusunda nasıl ikna edebilirm?

Impe

80+ Silver
her şeyi halletik bir kaç gün sonra değişcez ama ailemdekiler hala türk telekomdan daha iyi bir paket almamızı söylüyor ben nasıl onları millenicoma geçmek konusunda ikna edebilirm?

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Paketleri ve fiyatları göster ikna olurlar, Türktelekom hem leş hem pahalı bir firma zaten.

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

salihb7123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Salih BOZBIYIK
her şeyi halletik bir kaç gün sonra değişcez ama ailemdekiler hala türk telekomdan daha iyi bir paket almamızı söylüyor ben nasıl onları millenicoma geçmek konusunda ikna edebilirm?
ilkbaşta nasıl güvenebileceğinizi anlat msl ... şirket tarafından kuruldu memnun olan çok k,işi felan var hemde fiyatıda ucuz de

fayuk_w

80+ Bronze

Impe

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilkbaşta nasıl güvenebileceğinizi anlat msl ... şirket tarafından kuruldu memnun olan çok k,işi felan var hemde fiyatıda ucuz de
böyle şeylerde biz sorun yaşamadık diyorlar fiyatı denemeye gidiyorum

valla eski evimizde bende milleni istiyodum 35mbps lik babam internet kafemi işletcez dedi uyduruk bişe bağlattık anladı sonradan kötü olduğunu şu anda altyapıyı bekliyoruz türknete ikna oldu :d

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

Impe

80+ Silver
valla eski evimizde bende milleni istiyodum 35mbps lik babam internet kafemi işletcez dedi uyduruk bişe bağlattık anladı sonradan kötü olduğunu şu anda altyapıyı bekliyoruz türknete ikna oldu :d
yaşamadan bilemiyorlar işte illa pişman olcaklar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom