Neler Yeni

ailemi nasıl telefon almaya ikna edebilirim

grasdiyas

80+ Silver
Çok kilit bir konu ya. Kötü şeyler yap diyeceğim de bu sefer de "telefonsuz kalsaydım da yapmasaydım keşke" dedirtecek şekilde de bitebilir sonu.

Hiç bir şekilde aynı mahallede, ya da aynı sempte ayda yılda bir kez de olsa gördüğün halan, teyzen falan yok mu? İllaki biri yardım eder sana.

Psikiyatriler işe yarar mı pek emin değilim, yüz yüze olmasa bile online olarak bir psikiyatri ile görüşebilirsin. Daha iyi bir çözüm önerisi verirler belki. (Onun da fiyatlarından hiç emin değilim. Aklıma geldi sadece.)

Şu da olabilir. Ailenin teknoloji bilgisi az ise, annenin/babanın telefonunu uygun bir zamanda, düzeltebileceğin şekilde bozulmuş gibi süs ver. (Arka planı kırıkmış gibi değiştirmekten bahsetmiyorum. Cihazın ayarları ile oyna mesela. Örnek olarak, android telefonda geliştici ayarlarından beta modu aç. Telefonun sarj yüzdesini kapatana kadar %100 olarak sabit gösterir.) Mantıken ilk sana sorarlar ilk "bu ne?" diye. Sende biraz kurcalarmış gibi yaparken çözmüş gibi yaparsın. Ama düzeltmeden önce aranızın açılmasından sıkıldığını falan belirt, telefonu düzeltince de aranız sıkılaşır umarım.

Tabii yazarken aklıma geldi, bunu en erken 10 gün sonra falan uygularsan daha iyi olur.

Ailen teknolojiden iyi anlayan insanlarsa, cidden geçmiş olsun. Benim önerilerim bu kadardı :/
çok iyi bi fikir deniyeceğim bunu zaten tv den film açarken bile benden yardım istiyorlardı taaki küsene kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu olur gibi duruyor kafama çok yattı cidden teşekkürler hocam

BGSGP

80+ Bronze
çok iyi bi fikir deniyeceğim bunu zaten tv den film açarken bile benden yardım istiyorlardı taaki küsene kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu olur gibi duruyor kafama çok yattı cidden teşekkürler hocam
Rica ederim. Umarım iyi biter :D.

Bu arada beta modu değil, demo mode imiş.

YouTube'da da videoları var, bakabilirsiniz.

grasdiyas

80+ Silver
Rica ederim. Umarım iyi biter :D.

Bu arada beta modu değil, demo mode imiş.

YouTube'da da videoları var, bakabilirsiniz.
biliyorum hocam küçükken annemin telefonunun şarjını azaltınca kızmasın diye açardım kapanıncada bataryan bozuk derdim

pc ustasi1

80+ Silver
konu aşırı saçma olduğunun farkındayım biliyorum bu konular çok açılıyor ama aklıma hiç bişi gelmedi bataryası ölü olan 6s plus mı elim yağlı iken düşürdüm ve mefta oldu yavaş düştü bu sefer ama nedense bozuldu neyse orası önemli değil olan oldu artık

zamanla alırlar sanıyordum ama yok almıyacak gibi hiç bilgisayar a mahkümum şu an boyun ağrısı hayat kalitemi bitirdi ne yapsam alırlarki çok ta ileri gitmek istemiyorum
Senin Yine telefonun var benim dar* görüşlü ailem onu bile almıyor

grasdiyas

80+ Silver

grasdiyas

80+ Silver
Dışarda ne yapıcan diyolar okuldan eve evden okula gerek yok diyolar
yook artık benmkilerde az çok öylede ama pazar günleri arkadaşlarımla gezmeye gittiğimi görünce annem namaza başlıyo sürekli evde olup dışarı çıkmamandan rahatsız olmuyorlarmı hiç

pc ustasi1

80+ Silver
yook artık benmkilerde az çok öylede ama pazar günleri arkadaşlarımla gezmeye gittiğimi görünce annem namaza başlıyo sürekli evde olup dışarı çıkmamandan rahatsız olmuyorlarmı hiç
Oluyolar da umrumda değil youtube'a video yetiştirmeye aynı zamanda freelance işlerle uğraşmaya çalışıyorum ve bunu aynı zamanda ailemden gizli yürütüyorum yani bütün günüm evde

grasdiyas

80+ Silver
Oluyolar da umrumda değil youtube'a video yetiştirmeye aynı zamanda freelance işlerle uğraşmaya çalışıyorum ve bunu aynı zamanda ailemden gizli yürütüyorum yani bütün günüm evde
arada çık dışarı böyle geçmez en kötü markete git bişeyler al ekmektir 1 2 dakka çıksan bile kendine geliyorsun zaten ben başım ağrıyınca çıkarım dışarı geçer hemen merkete uğrar gelirim max 3dk sürer

pc ustasi1

80+ Silver
arada çık dışarı böyle geçmez en kötü markete git bişeyler al ekmektir 1 2 dakka çıksan bile kendine geliyorsun zaten ben başım ağrıyınca çıkarım dışarı geçer hemen merkete uğrar gelirim max 3dk sürer
Ya tabi kii markete bi şekilde gidiyorum her akşam iftardan sonra 1L kola alırım koca paket cips bi kaç abur cubur daha mükemmel akar .Ama eğer yarın okul varsa modum düşük üşengeç bir insana dönüşüyorum :D

grasdiyas

80+ Silver
Ya tabi kii markete bi şekilde gidiyorum her akşam iftardan sonra 1L kola alırım koca paket cips bi kaç abur cubur daha mükemmel akar .Ama eğer yarın okul varsa modum düşük üşengeç bir insana dönüşüyorum :D
ooo iyi iyi ozaman bendende iyi sin :D okul için mod düşürmene gerek yok gerçekten değmez buna okulda çekiceğin işkenceyi değilde 1lt kolayı nasıl hepsini içtiğini felan düşün hem böyle daha verimli çalışırsın hayat kaliten artar cidden

pc ustasi1

80+ Silver
ooo iyi iyi ozaman bendende iyi sin :D okul için mod düşürmene gerek yok gerçekten değmez buna okulda çekiceğin işkenceyi değilde 1lt kolayı nasıl hepsini içtiğini felan düşün hem böyle daha verimli çalışırsın hayat kaliten artar cidden
İnan 1Lt cola hiç zorlamıyor 2.5 L zorluyor beni. Okulda beni asosyal ve ***** sanıyolar bende rolü bozmadım devam ettiriyorum maymunlar cehennemi gibi bi yer ora arkadaşı oradan edinmek istemiyorum

grasdiyas

80+ Silver
İnan 1Lt cola hiç zorlamıyor 2.5 L zorluyor beni. Okulda beni asosyal ve ***** sanıyolar bende rolü bozmadım devam ettiriyorum maymunlar cehennemi gibi bi yer ora arkadaşı oradan edinmek istemiyorum
vay be bu özellik bendede olsa en son bardakta kola tekliyoduk arkadaşlarla ben tam içerken kükredi çocuk içtiğimi kusacaktım her kola içişimde aklıma geliyor bu arada evet okuldaki türemeler ile arkadaş olunmaz cidden anıranlar fln var tuvalet kapısına tekme atan veled-ül zinadan bahsetmiyeceğim bile ha bide kendini şizofreni sanan pick me kız en sinir eden türeme türüdür

Top Bottom