grasdiyas
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
çok iyi bi fikir deniyeceğim bunu zaten tv den film açarken bile benden yardım istiyorlardı taaki küsene kadarÇok kilit bir konu ya. Kötü şeyler yap diyeceğim de bu sefer de "telefonsuz kalsaydım da yapmasaydım keşke" dedirtecek şekilde de bitebilir sonu.
Hiç bir şekilde aynı mahallede, ya da aynı sempte ayda yılda bir kez de olsa gördüğün halan, teyzen falan yok mu? İllaki biri yardım eder sana.
Psikiyatriler işe yarar mı pek emin değilim, yüz yüze olmasa bile online olarak bir psikiyatri ile görüşebilirsin. Daha iyi bir çözüm önerisi verirler belki. (Onun da fiyatlarından hiç emin değilim. Aklıma geldi sadece.)
Şu da olabilir. Ailenin teknoloji bilgisi az ise, annenin/babanın telefonunu uygun bir zamanda, düzeltebileceğin şekilde bozulmuş gibi süs ver. (Arka planı kırıkmış gibi değiştirmekten bahsetmiyorum. Cihazın ayarları ile oyna mesela. Örnek olarak, android telefonda geliştici ayarlarından beta modu aç. Telefonun sarj yüzdesini kapatana kadar %100 olarak sabit gösterir.) Mantıken ilk sana sorarlar ilk "bu ne?" diye. Sende biraz kurcalarmış gibi yaparken çözmüş gibi yaparsın. Ama düzeltmeden önce aranızın açılmasından sıkıldığını falan belirt, telefonu düzeltince de aranız sıkılaşır umarım.
Tabii yazarken aklıma geldi, bunu en erken 10 gün sonra falan uygularsan daha iyi olur.
Ailen teknolojiden iyi anlayan insanlarsa, cidden geçmiş olsun. Benim önerilerim bu kadardı :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu olur gibi duruyor kafama çok yattı cidden teşekkürler hocam