Neler Yeni

ailemi nasıl telefon almaya ikna edebilirim

pc ustasi1

80+ Silver
vay be bu özellik bendede olsa en son bardakta kola tekliyoduk arkadaşlarla ben tam içerken kükredi çocuk içtiğimi kusacaktım her kola içişimde aklıma geliyor bu arada evet okuldaki türemeler ile arkadaş olunmaz cidden anıranlar fln var tuvalet kapısına tekme atan veled-ül zinadan bahsetmiyeceğim bile ha bide kendini şizofreni sanan pick me kız en sinir eden türeme türüdür
Beni okulda en son zorbalamaya çalışıyorlardı sonra çıktım bi vurdum ortasına sonra Sınıftakiler uu'lamaya başladı neden uu ladığını sordum vurduğun için knk diyo_Otistikler ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

vay be bu özellik bendede olsa en son bardakta kola tekliyoduk arkadaşlarla ben tam içerken kükredi çocuk içtiğimi kusacaktım her kola içişimde aklıma geliyor bu arada evet okuldaki türemeler ile arkadaş olunmaz cidden anıranlar fln var tuvalet kapısına tekme atan veled-ül zinadan bahsetmiyeceğim bile ha bide kendini şizofreni sanan pick me kız en sinir eden türeme türüdür
Şu dar giyinen sütyen çizgisi bile belli olan kız sizdede var mı ?

grasdiyas

80+ Silver
Beni okulda en son zorbalamaya çalışıyorlardı sonra çıktım bi vurdum ortasına sonra Sınıftakiler uu'lamaya başladı neden uu ladığını sordum vurduğun için knk diyo_Otistikler ya
onlar eğlence peşinde kavgayı tutuşturmak için yaparlar genelde

o kızdan her sınıfta var knk

grasdiyas

80+ Silver

grasdiyas

80+ Silver

grasdiyas

80+ Silver
Benim taksit yapacak karta ihtiyacım var babamda kart olmaz haram diyo nasıl çözebilirim bu işi ?
taksit işine girme hiç haram olmasa bile sıkıntı benim ailem kredi çektikleri için en az 500k faiz ödemişlerdir

gerçi zam dan dolayı aynı hesap olur pc parçalı alcaksan

grasdiyas

80+ Silver

grasdiyas

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR