Ailevi sorunlardan bıktım.

ahenk'

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,586
Annem ve babam kendimi bildim bileli hep kavga ederler ve evde hep bir gerilim vardır. Birkaç gün önce babamı kuzenimle mesajlaşırken gördük. (Libidosuna .... Gözü hep başka kadınlarda idi.) Ona iftira attığımızı iddia etti ve çok büyük bir kavga oldu. Annemin tarafındaydık (1 ablam (17) 1 kız kardeşim (8) var). Hepimiz annemi tutuyorduk. Ben ağladım apartmana çıktım birkaç dakika sakinleştim. Babam anneme vurdu o anda ben direkt daldım içeriye geri. Polisi aradım. Telefonumu aldı 'napıcan ... Beni mi şikayet edicen' dedi. Telefonumu aldı. Ben çok ağladım. Ne ders dinleyebiliyorum ne de bir şey yapabiliyorum artık. Bugün ne olduğunu anlatayım. Az önce sandalye almak için odaya gittim, dönerken babam bana şeytan gibi baktı. Ben bir şey yapmadan gittim odama. Geldi odama bir yarım saat sonra. Işığım patlak birkaç gündür. Aç kapa yapıp gitti odadan. Az önce de annem gelip 'ben boşanmayacağım, ablan geöinemezsin dedi' dedi bana. Ben bayağı sinirlendim. Dersi bıraktım dağıldım. Açtım şarkı dinliyorum. Allah aşkına ne yapacağım ben. Sınavlar geliyor. Ağlıyorum her gün. Derslerde hocalar acır gibi bakıyor. Kaç gündür ölü gibi oldum.

Ayrılmaları için yalvarıyorum ayrılmıyorlar. Annem ayrılırsa yaklaşık 5k para alacağız.

Sana harika bir kaçış yolu söyleyeyim. Kitaplar.

Geri kalan her şey masal, kitaplar oku, özellikle rus edebiyatı insanı içine çeker o anı, o yılları yaşatır sana derdini vs unutursun. Kulaklığın varsa kulaklıkta hafif bi ateş fon müziği koy dinleye dinleye oku.

Canını sıkma, ailelerde standart sorunlar bunlar.

Sana harika bir kaçış yolu söyleyeyim. Kitaplar.

Geri kalan her şey masal, kitaplar oku, özellikle rus edebiyatı insanı içine çeker o anı, o yılları yaşatır sana derdini vs unutursun. Kulaklığın varsa kulaklıkta hafif bi ateş fon müziği koy dinleye dinleye oku.

Canını sıkma, ailelerde standart sorunlar bunlar.
İnanır mısın şu an Rus edebiyatı kitabı okuyorum hali hazırda

Hocam bol bol ibadet et ve sabret, Allah sabredenlerin yanındadır.

Bence böyle olayları böyle ortamlarda açma yakïn görüyosun ama böyle yerlerde olmaz
Sabret ne diyeyim

Annenide Kendini Kurtarmanın Tek Bi yolu var gibi görünüyor kitaplar çok okuyup cok çalışacaksın ve geçimle ilgili kafanızda hiç bir şüphe kalmayacak

Aslında şüphelendiğiniz kadınla konuşup vazgeçirmeniz bir şans olabilir Allah sabır ve yardımcını olsun

Aslında şüphelendiğiniz kadınla konuşup vazgeçirmeniz bir şans olabilir Allah sabır ve yardımcını olsun
Annenide Kendini Kurtarmanın Tek Bi yolu var gibi görünüyor kitaplar çok okuyup cok çalışacaksın ve geçimle ilgili kafanızda hiç bir şüphe kalmayacak
Bence böyle olayları böyle ortamlarda açma yakïn görüyosun ama böyle yerlerde olmaz
Sabret ne diyeyim
Sağolun arkadaşlar.

Sabrım taştı hocam. Ben de en son çare forumdaki insanlardan yardım isteyeyim dedim.
Emin ol bunların hepsi geçecek. Sen asla kendini geliştirmekten vazgeçme. Yukarıda bir arkadaş kitaplarla ilgili çok güzel bir tavsiye vermiş. Bilgisayar öğren, Yeni dillere yoğunlaş, Kafanı dinlemeye çalış. Kısacası kendinle baş başa kal bu dönemde. Annene ve ablana olan desteğini de asla kesme ama. Yanlarında ol daima. :( :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,020
Üyeler
195,502
Son üye
Yigido637
Geri