Aileye konsol aldırmak

Reaksiyon skoru
75
Selamlar.Bu sene LGSye girdim.Babamın sözü vardı yeni bilgisayar alacaktı.Ekonomik sıkıntılar yüzünden alamadı.Bende dedim ki bana daha ucuz bişey alalım falan filan derken yalan oldu.En son külüstür bilgisayarımın ekran kartı da yanınca yeni bilgisayar alma fikri tekrar ortaya çıktı.Ancak fiyatlar yüzünden ben PC yerine xbox one almak istedim.Tutturdu konsolda ne yapacaksın bilgisayardan ödev yaparsın falan filan.Zaten telefondan giriyorum derslere evde yanlızım kafayı yiyorum sıkıntıdan ama yok almak istemiyor.Fazla bir şey istemiyorum sahibinden de 750tlye adaptörü bozuk olan bı Xbox one ve the witcher 3 almak istedim.Ama yok.Nasıl ikna edebilirim fikri olan varsa yazsın.

Valla Babanın parası olmadığı içinde almak istemiyor olabilir hiç sordun mu paran var falan diye?
Zaten eski kasayı 600den saticam kitaplarımı da satıldığa çıkardım 1klık ders kitaplarımı 600den satılığa çıkardım 1kisi bakmamış.kasanin parası üstüne 300 lira eklese yeter adaptör ve oyun için.Ders yapamazsın almam diyor.

Geri