Neler Yeni

aileyi pc almaya ikna etmek?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammed Talha Yalçınkaya
selamlar ben yaklaşık 2018 den beridir ailemden pc istiyordum ilk başta 4. sınıfa geçtiğinde alıcaz dediler 4. sınıf olduğumda geçiştirdiler 5. sınıf bitince alırız dediler 5.sınıf bitti alamayız dediler şu an 7. sınıfa geçicem okullar açılınca. ayrıca kimse belki durumları kötüdür ailenin demesin, pc için para hala birikmedi ama annem BİR SEBEPTEN DOLAYI her ay altın alıyor

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
selamlar ben yaklaşık 2018 den beridir ailemden pc istiyordum ilk başta 4. sınıfa geçtiğinde alıcaz dediler 4. sınıf olduğumda geçiştirdiler 5. sınıf bitince alırız dediler 5.sınıf bitti alamayız dediler şu an 7. sınıfa geçicem okullar açılınca. ayrıca kimse belki durumları kötüdür ailenin demesin, pc için para hala birikmedi ama annem BİR SEBEPTEN DOLAYI her ay altın alıyor
Vardır ailenin bir bildiği.
Hem sınav senen yaklaşıyor. Sınavlara odaklan. PC'yi lisede tercih etmelisin bence.

Rulep

80+ Gold
7 ye geçtiysen sınavı kazanmanı şart sunacaklar liseden önce unut ama o sınavı kazanırsan alırlar bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
LGS bitince alırlar sınava kadar alma bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bak sen dersine çalışmaya devam et sabret ve bilgisayara ihtiyacın olduğunu kanıtla sonrası onlara düşüyor
derslerim zaten iyi ve her gün olmasa da 2-3 günde bir yaklaşık 50 soru çözüyorum, ayrıca yeni bir bilgisayara ihtiyacım olduğunu çok kez kanıtladım. Örnek olarak oyunlarda aldığım ortalama FPS değerleri şöyle:
Fortnite 800x600 her şey en düşük + performans modu: 50 fps civarları ama rakip geldiğinde 10 fps'ye kadar düşüyor
CS:GO: 800x600 her şey en düşük 45-50 fps (mini aksiyonda 20 ye kadar düşüyor)
Rocket league: 1024x768 her şey en düşükte yaklaşık 40 fps (mini aksiyonda fps düşüşü yaşamıyorum)

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
derslerim zaten iyi ve her gün olmasa da 2-3 günde bir yaklaşık 50 soru çözüyorum, ayrıca yeni bir bilgisayara ihtiyacım olduğunu çok kez kanıtladım. Örnek olarak oyunlarda aldığım ortalama FPS değerleri şöyle:
Fortnite 800x600 her şey en düşük + performans modu: 50 fps civarları ama rakip geldiğinde 10 fps'ye kadar düşüyor
Rocket league: 1024x768 her şey en düşükte yaklaşık 40 fps (mini aksiyonda fps düşüşü yaşamıyorum)
Herkesin istediği gibi iyi bir lise istiyorlardır
Sabret
bak ben 1 yıldır pc toplamaya çalışıyorum 3 gün önce tamamlayabildim

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Altın alıyor çünkü altın bize de para kazandırdı.
Altın yatırım demektir.
Altın hep güvenli liman olarak görülür benim ailem de altın alıyor ve gerçekten iyi oldu.
(YTD)
ayrıca sabret.

Mojo jojo

80+ Silver
Bende de öyle oldu. İlla ki alınacak zaten, üstüne gitmek mantıklı değil. Eğer daha uzarsa üstüne gidip zorlamak lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

FPS değerlerine bakarak pc almazlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
7 ye geçtiysen sınavı kazanmanı şart sunacaklar liseden önce unut ama o sınavı kazanırsan alırlar bence
LGS'yi mi kastediyorsun? 7. sınıfta özel bir sınav yapıldığını duymadım da

Bende de öyle oldu. İlla ki alınacak zaten, üstüne gitmek mantıklı değil. Eğer daha uzarsa üstüne gidip zorlamak lazım.

FPS değerlerine bakarak pc almazlar.
Asıl yeni bir bilgisayara sahip olmak istememin sebebi olan tüm oyunları bilgisayarımda denedim ve çoğunluğu kastı ayrıca aileme de gösterdim. Örneğin; Annem belki 45 FPS'nin kötü bir değer olduğunu bilmeyebilir ama oyunu kastığını görebilir.

Altın alıyor çünkü altın bize de para kazandırdı.
Altın yatırım demektir.
Altın hep güvenli liman olarak görülür benim ailem de altın alıyor ve gerçekten iyi oldu.
(YTD)
ayrıca sabret.
eğer her ay altına para verebiliyorsa her ay bilgisayar taksidine de para verebilir?

Son düzenleme:

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
LGS'yi mi kastediyorsun? 7. sınıfta özel bir sınav yapıldığını duymadım da

Asıl yeni bir bilgisayara sahip olmak istememin sebebi olan tüm oyunları bilgisayarımda denedim ve çoğunluğu kastı ayrıca aileme de gösterdim. Örneğin; Annem belki 45 FPS'nin kötü bir değer olduğunu bilmeyebilir ama oyunu kastığını görebilir.

eğer her ay altına para verebiliyorsa her ay bilgisayar taksidine de para verebilir?
Hocam altın yatırım.
Benim ailem de aynısını yapıyor ve belli bir yerde işe de yarıyor.
Anlayamıyor olabilirsin ama bu bir yatırım belk senin bilgisayarın için bir yatırım altını süs için almıyorlar genelde parayı güvende tutsun diye.
Zamanında 10k'ya bilezik aldık 20k oldu .
(YTD)

Top Bottom