AIO Dikey takmalımıyım?

TsuchinagaHiyori

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
201
selamlar, öncelikle lian li o11 vision compact kasasına sahibim bu kasaların özelliği 3 tarafınında cam olup maksimum estetik desteklemesi, bir sürü videolar izlediğimden bende özenmiş durumdayım 😄, fakat bunun için tepeye takılan mesh ve sıvı soğutmayı kaldırmak gerekiyor, kasanın arkasında sıvı soğutmayı takabileceğim yer var, ama sıvı soğutma dikey takılacaksa boruların altta olması tercih ediliyor, ama üst tarafa takmassam borular yetişmiyecek. sıvı soğutmayı dikey boruları üst takarsam ilerde problem yaşarmıyım veya herhangi bi sıkıntı olurmu? sıvı soğutma olarakda Arctic Liquid Freezer II 360mm kullanıyorum. cevaplarınızı merak ediyorum

selamlar, öncelikle lian li o11 vision compact kasasına sahibim bu kasaların özelliği 3 tarafınında cam olup maksimum estetik desteklemesi, bir sürü videolar izlediğimden bende özenmiş durumdayım 😄, fakat bunun için tepeye takılan mesh ve sıvı soğutmayı kaldırmak gerekiyor, kasanın arkasında sıvı soğutmayı takabileceğim yer var, ama sıvı soğutma dikey takılacaksa boruların altta olması tercih ediliyor, ama üst tarafa takmassam borular yetişmiyecek. sıvı soğutmayı dikey boruları üst takarsam ilerde problem yaşarmıyım veya herhangi bi sıkıntı olurmu? sıvı soğutma olarakda Arctic Liquid Freezer II 360mm kullanıyorum. cevaplarınızı merak ediyorum
Sıvı soğutma üstte daha sağlıklı zaten yandan hava girsin tepeden çıksın daha güzel olurdu

Hava kabarcıkları yukarıda olacağından ses çıkartır birde o kabarcıklar uzun vadede sorunlara yol açabilir.Öyle kullanacaksan pompanın en üstte olmamasına dikkat et yoksa pompada hava kabarcıkları olur.Bence en üste tak hava kabarcıkları (resimdeki gibi) ses çıkartmayacak şekilde olur.
Screenshot_2025-06-15-09-48-32-48_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.webp

Hava kabarcıkları yukarıda olacağından ses çıkartır birde o kabarcıklar uzun vadede sorunlara yol açabilir.Öyle kullanacaksan pompanın en üstte olmamasına dikkat et yoksa pompada hava kabarcıkları olur.Bence en üste tak hava kabarcıkları (resimdeki gibi) ses çıkartmayacak şekilde olur.Alıntıyı görüntüle
anladım hocam saolun, artık görüntüden birazcık ödün verecez yapacak bişey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,101
Üyeler
183,217
Son üye
Flexi11
Geri