Airfryer önerisi ? bütçe 2.5k

BixiBlake

80+ Gold
Reaksiyon skoru
15,417
genellikle tavuk göğsü pişireceğim bütçem 2 2.5k çıkar ama gerek var mı bilmiyorum çünkü 1k ya da var
sizin tavsiyeleriniz nelerdir

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
genellikle tavuk göğsü pişireceğim bütçem 2 2.5k çıkar ama gerek var mı bilmiyorum çünkü 1k ya da var
sizin tavsiyeleriniz nelerdir
ben tüm alan yakınlarıma sordum hiçbiri önermiyor vazgeçtim ben de patates için alacaktım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

temizliği falan uğraştırıyormuş

ben tüm alan yakınlarıma sordum hiçbiri önermiyor vazgeçtim ben de patates için alacaktım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

temizliği falan uğraştırıyormuş
çok yağlı şey pişirmicem tavuk tek pişircem çok kirlenmez bence

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
çok yağlı şey pişirmicem tavuk tek pişircem çok kirlenmez bence

Zaten bunun olayı yağ kullanmamak ya da çok az kullanmak. Herhalde tavada ne kadar kullanmışlarsa bunda da öyle yapmışlar temizlik uğraştırmış.

Temizliğe niye uğraşıyorsunuz ya biz yanlış bir şey mi yapıyoruz 🤔

Tavuk göğsü hariç her tavugu mangal gibi yapıyor baya iyi. Temizlik konusunda da baya kolay abartmış herkes :D En kötü yağlı kağıt koyarsın altına gg. Patates kızartması hariç her şeyi iyi yapıyor. Patates kızartcaksan hazır patates falan çok iyi ama ev patatesi kötü oluyor

Tavuk göğsü hariç her tavugu mangal gibi yapıyor baya iyi. Temizlik konusunda da baya kolay abartmış herkes :D En kötü yağlı kağıt koyarsın altına gg. Patates kızartması hariç her şeyi iyi yapıyor. Patates kızartcaksan hazır patates falan çok iyi ama ev patatesi kötü oluyor
Önerdiğin cihaz var mı

Temizlik konusunun dert edilecek bir yanı yok, philips bu konuda çok iyi ama uygun gördüğün başka markaları da alabilirsin, aman aman fark etmediğini düşünüyorum ben. Cosori, xiaomi falan da olabilir.

Çok araştırdığım bir konu bu yüzden
yazmak istedim.AirFry yerine Tefal ActiFry öneririm.ActiFry serisinde tüm parçalar yıkanabiliyor.Ve kanserojen tehlikesi yok.Şiddetle ActiFry tavsiye ederim.Temiz 2.el ürünler var.Bir bakın derim.

Geri