cıstakmessi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 257
selamlar bütçem 1000 2000 spora başladığım için airfrey almak istiyorum bütçe artabilir tavuk patetes falan pişirmek için önerilerinizi bekliyorum
hucam fırın varda buyük uğrasştırı o bayagı davluymbaz var şöylede var ama ugrastırıcıAlma bence gereksiz bir cihaz. Evinde fırın varsa 10 kat daha iyi pişirirsin
Elinde bu tarz bir şey varsa eti tavuğu buna koy. Uğraştırıcı kısmı ise ikisi de hemen hemen aynı uğraştırıcılıkta.hucam fırın varda buyük uğrasştırı o bayagı davluymbaz var şöylede var ama ugrastırıcıAlıntıyı görüntüle
Aldım pişman oldum patatesi pişirmek işkence bence ya çok az pişirmek lazım biraz fazla koysan ne kadar sallarsan salla altı çok üstü az pişiyor. Veya yanıyor. Tavukda aynı biraz kalın olsun üstü yanıyor içi pişmiyor. Mini fırın çok daha işlevsel olurselamlar bütçem 1000 2000 spora başladığım için airfrey almak istiyorum bütçe artabilir tavuk patetes falan pişirmek için önerilerinizi bekliyorum
aynen öyle beni patates kızarmasından soğuttu üstler pişiyor altlar çiğAldım pişman oldum patatesi pişirmek işkence bence ya çok az pişirmek lazım biraz fazla koysan ne kadar sallarsan salla altı çok üstü az pişiyor. Veya yanıyor. Tavukda aynı biraz kalın olsun üstü yanıyor içi pişmiyor. Mini fırın çok daha işlevsel olur
aynen öyle beni patates kızarmasından soğuttu üstler pişiyor altlar çiğ
Biz bundan aldık , kargosu pazartesi gelecek. En çok satan airfrey ürünlerinden biri bu sanırım. Fiyatı enflasyona rağmen düştükçe düşüyor baya iyi fiyat bence. Bu ürünü daha önce 3-4 bine aldım diyenleri bile duydum.selamlar bütçem 1000 2000 spora başladığım için airfrey almak istiyorum bütçe artabilir tavuk patetes falan pişirmek için önerilerinizi bekliyorum
hocam bu fırınlar buyuk oldıugu için çok elektirik harcarElinde bu tarz bir şey varsa eti tavuğu buna koy. Uğraştırıcı kısmı ise ikisi de hemen hemen aynı uğraştırıcılıkta.