TahaCel
80+ Platinum
Dahası
Arkadaşlar aercool airhawk duo kasada rgb yi nasil degistiyoruz program ilemi kasanın üstünde tuş varmı
B450m s2h anakart pc montaj yapcaklar ben yapmıcam onlar takarmı acabaKontrolcüsü var ve anakarta sonradan bağlantısı için kablosu olması lazım. Anakart modelin nedir? Olmazsa reset tuşunu takabilmen lazım.
Argb girişi yok diye hatırlıyorum. @crazyreignB450m s2h anakart PC montaj yapcaklar ben yapmıcam onlar takarmı acaba
Takmaz. Kendin yapman lazim anakartin Argb girisi yok zatenB450m s2h anakart PC montaj yapcaklar ben yapmıcam onlar takarmı acaba
Tam ben yazıyorum cababı yaz dedim sayfa yenilendi senin mesaj çıktı abi.Anakartın ARGB girişi yok, kasanın üstündeki tuşa ayarlarlar herhalde.
Anakartının ARGB girişi olmadığı için yapamazsın. Olsaydı ARGB girişi yine kendin yapman gerekirdi Itopyadakiler veya nereden aldıysan bu tarz şeyleri yapmaz çünküNasıl yapcam
Airhawk Duo fanları ARGB normal RGB değil RGB olsa yapardınAma RGB diyor
Peki ama benim aldim kada rgbAnakartının ARGB girişi olmadığı için yapamazsın. Olsaydı ARGB girişi yine kendin yapman gerekirdi Itopyadakiler veya nereden aldıysan bu tarz şeyleri yapmaz çünkü