air fiber demek istemişsin sanırım kendim kullanıyorum ve önermiyorum 100 paket yolluyorum 60 paket karşıya ulaşıyor çok fazla paket kaybı oluyor mümkünse alt yapı başvurusunda bulunun veya super box vesayre. cs valo gibi fps oyunları oynamıyosanız sorun yok. lolde falan sıkıntı yapmazadsl hattan internet kullanılmıyor uydudan cekicem bazı oyunlar oynanmayacak ama yapacak bir şey yok kullanan varmı aranızda ve kullanmak için ne gerekli
hayır airnet zaten bende suan kabloyla 190 pcaket lossları 1800 pingleri görüyorum senin internet bile benimkinden kaç kat iyi bu çöpten neye geçsem kardır altyapı falanda yapmazlar buraya kasaba burası öyle şeyler beklemek saçmaair fiber demek istemişsin sanırım kendim kullanıyorum ve önermiyorum 100 paket yolluyorum 60 paket karşıya ulaşıyor çok fazla paket kaybı oluyor mümkünse alt yapı başvurusunda bulunun veya super box vesayre. cs valo gibi fps oyunları oynamıyosanız sorun yok. lolde falan sıkıntı yapmaz
aynı şey. altyapısız internet işte.hayır airnet
internet sağlayıcısı ile pek alakası yok. kablosuz veri aktarımı olduğundan drop paket kaybı ping artışı gibi sorunlar yaşanıyor. önerim kullanmaman ama başka çare yoksa hiç olmamasından iyidir.hayır ikisi farklı internet saglayıcısı araştır gör
ttnet ile sözleşmem bitince bakarım bakalıminternet sağlayıcısı ile pek alakası yok. kablosuz veri aktarımı olduğundan drop paket kaybı ping artışı gibi sorunlar yaşanıyor. önerim kullanmaman ama başka çare yoksa hiç olmamasından iyidir.
keşkeStarlink tr'ye gelirse durumlar değişebilir.