Söz konusu bluetooth ise azda olsa illaki gecikme olur dostum.Arkadaşlar merhaba airpods 2 ile oyun oynayanlar var mı forumda gecikme ne durumda oynanabiliyor mu
ya normalde James Donkey 711 var ama kulaklık 30-40 dakika sonra kulakları ağrıtmaya başlıyor. Bu tarz bir şey olursa muhteşem olacak.Milletçe ne kadar yaraticiyiz
Bende xiomi kulaklık ile yapiyorum
Süreleri hakkında bilgin var mıdır hocam yani 10 ms falan göz ardı edilebilir hikayeli oyunlarda. Fps oyunlarında normal kulaklığa devam ederim olmadıSöz konusu bluetooth ise azda olsa illaki gecikme olur dostum.
FPS oyunları dışında sorun olmaz muhtemelen, fakat niye böyle bir fantezin var .ya normalde James Donkey 711 var ama kulaklık 30-40 dakika sonra kulakları ağrıtmaya başlıyor. Bu tarz bir şey olursa muhteşem olacak.
Süreleri hakkında bilgin var mıdır hocam yani 10 ms falan göz ardı edilebilir hikayeli oyunlarda. Fps oyunlarında normal kulaklığa devam ederim olmadı
Dediğim gibi 711 kulak ağrıtan kaba bir kulaklık. İlerde olmadı yeni bir kulaklık almak gerekecek gibi. Cevaplar için çok teşekkür ediyorumFPS oyunları dışında sorun olmaz muhtemelen, fakat niye böyle bir fantezin var .