Neler Yeni

AirPods 2. nesil alınır mı?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,268
İsim
Berk Atmaca
2. el almayı planlıyorum. Ses kalitesi vb çok iyi diyor kullananlar. Benim için en önemli etken ses seviyesi %60-%70 civarındayken dışarıya ses vermemesi. Mikrofon kalitesi onemli. O yüzden AirPodsa yoneldim. Cihaz iPhone 8.

equinoxx

80+ Bronze
Alınır, memnunum. Canım sıkıldıkça servise götürüp kulaklıkları değiştiriyorum hatta :D Perşembe günü garantisi bitiyor diye bu akşam bıraktım, çarşamba sıfır şekilde elime geçecek tekrardan. Apple'ın şu servis kalitesi beni bitiriyor.
Naçizane tavsiyem alacağın zaman çoook detaylı incelemen. Faturasız olanı alma hatta. Bu replikaları hiç anlaşılmıyor, orjinal fiyatına replikayı kilitlerler valla.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,268
İsim
Berk Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır, memnunum. Canım sıkıldıkça servise götürüp kulaklıkları değiştiriyorum hatta :D Perşembe günü garantisi bitiyor diye bu akşam bıraktım, çarşamba sıfır şekilde elime geçecek tekrardan. Apple'ın şu servis kalitesi beni bitiriyor.
Naçizane tavsiyem alacağın zaman çoook detaylı incelemen. Faturasız olanı alma hatta. Bu replikaları hiç anlaşılmıyor, orjinal fiyatına replikayı kilitlerler valla.
Valla hocam tek endişem bu. Geçen biriyle buluştum. Birebir yapmış herifler. Valla şok oldum ama sanırım bütçem yetmiyor :(

equinoxx

80+ Bronze
Valla hocam tek endişem bu. Geçen biriyle buluştum. Birebir yapmış herifler. Valla şok oldum ama sanırım bütçem yetmiyor :(
Yani hocam baktım biraz 800-900 TL bandına 2.eller dolanıyor. Bugün götürdüğümde servisteki çocuk diyor ki replika mı bu? Dedim sen değiştirdin bunu daha yeni nasıl replika olsun? Ha tamam abi diyor. 2019'da bimden 849'a almıştım. Ondan şüpheleniyor hep :D

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,268
İsim
Berk Atmaca
Yani hocam baktım biraz 800-900 TL bandına 2.eller dolanıyor. Bugün götürdüğümde servisteki çocuk diyor ki replika mı bu? Dedim sen değiştirdin bunu daha yeni nasıl replika olsun? Ha tamam abi diyor. 2019'da bimden 849'a almıştım. Ondan şüpheleniyor hep :D
Valla bu gidişle gidip 300tlye random bişi alıcam en sonunda. Bende 700tl var. Hem ucuz olur hem üstü bana kalır xd. Ama 300lük kulaklık nasıl çıkar emin değilim.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bence 2. nesil alınmaz.düz kulaklıktan farkı yok.farkı pro ortaya koyuyor.düz kulaklık için o para verilmez.ayrıca 2.elde çakma ürün riski çok yüksek.bulaşmazdım şahsen.evde 2.nesil ve pro var.İkisini de inceledim.Silikonlu olup daha iyi performanslı alabileceğin kulaklıklar bulursun.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,268
İsim
Berk Atmaca
bence 2. nesil alınmaz.düz kulaklıktan farkı yok.farkı pro ortaya koyuyor.düz kulaklık için o para verilmez.ayrıca 2.elde çakma ürün riski çok yüksek.bulaşmazdım şahsen.evde 2.nesil ve pro var.İkisini de inceledim.Silikonlu olup daha iyi performanslı alabileceğin kulaklıklar bulursun.
Onerebileceğiniz modeller var mı?

equinoxx

80+ Bronze
Birinci neslin replikası yok mu diyorsun? Zaten 1.nesil ile 2.neslin dıştan görünüş farkı yok ki? Tek fark 2.neslin kablosuz şarjlı kutusu onun da replikası var.

ElmorsS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Emrah
Seri no sorgulatabilirsin.Ben de kullanıyorum yüksek ses sviylerinde dışarıya ses verebilir ama mikrofonu ve ses kalitesi bence çok iyi.Ama 2.el piyasasına çok güvenemiyorum.

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
İkinci el alınması taraftarı değilim.Hem hijyen açısından hemde replikası çok fazla.Ayırt etmek çok zor.Alınır mı kısmına gelirsek 1 yıldır kullanıyorum ses kalitesi güzel gecikme yok ben beğeniyorum.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Evet alınır. Ses kalitesi ve özellikle mikrofon performansı üst düzey. Ancak 700 TL'ye temiz ve orijinal 2. elini bulmak çok zor. Kendim de satıyorum, piyasasını az çok biliyorum.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Birinci neslin replikası yok mu diyorsun? Zaten 1.nesil ile 2.neslin dıştan görünüş farkı yok ki? Tek fark 2.neslin kablosuz şarjlı kutusu onun da replikası var.
ya ne diyorsun kardeş sen.koca yazıda gittin oraya mı takıldın.apple ın telefon bilgisayarı dışında çakması olmayan ürün var mı? ne boş yapmışsın. ha 1 ha 2 aynı kulaklık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seri no sorgulatabilirsin.Ben de kullanıyorum yüksek ses sviylerinde dışarıya ses verebilir ama mikrofonu ve ses kalitesi bence çok iyi.Ama 2.el piyasasına çok güvenemiyorum.
garantisi olan başka bir cihazın seri nosunu bile basıyorlar cihaza.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,403
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom