Hocam ben kullaniyorum gayet iyi bir kulaklik sadece sunu söyliyeyim disaridaki sesleri engellemiyor ve buda daha cok ses acmanizi sagliyor haberiniz olsun sadece bu durumunu sevmiyorum ben yoksa ses kalitesi sarj ömru vesaire baya iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve toplamda 1 hafta sarja takmiyorum sabah 20 dakika aksam 20 dakika gunluk 40 dakika kullaniyorum.
Hocam ben kullaniyorum gayet iyi bir kulaklik sadece sunu söyliyeyim disaridaki sesleri engellemiyor ve buda daha cok ses acmanizi sagliyor haberiniz olsun sadece bu durumunu sevmiyorum ben yoksa ses kalitesi sarj ömru vesaire baya iyi.
Ve toplamda 1 hafta sarja takmiyorum sabah 20 dakika aksam 20 dakika gunluk 40 dakika kullaniyorum.
Ses azaltmama durumu kulaklığın ucunda lastik yok düz olduğu içinmiş bide uzun kullanımda her habgi bir sıkıntısı olacak mı çünkü ben belki günde 5 6 saat takıcam
Ses azaltmama durumu kulaklığın ucunda lastik yok düz olduğu içinmiş bide uzun kullanımda her habgi bir sıkıntısı olacak mı çünkü ben belki günde 5 6 saat takıcam
Airpods 3. nesil kullanıyorum bende 2. nesil ile arasında kalıp bunu seçmiştim. Öncelikle 2. nesilde olmayan uzamsal ses teknolojisi gerçekten muazzam bi ses kalitesi veriyor müzik dinlerken sanki kendini konserde hissediyorsun. Müzik , ders , film vs derken günlük kullanımlarımın 6-7 saatlere çıktığı bile oluyor ve bu kadar uzun saatlere rağmen kulağımda sanki kulaklık yok gibi hissediyorum. Şarjı uzun bi süre gidiyor kutu 30 saat kulaklıkların kendisi 6 saate kadar pil ömrü veriyor olması lazım bende haftada 1 veya 2 kere şarja takıyorum. Kısacası bütçen yeterliyse aradaki 1200 tl farka bence değecek bi performans sunuyor ben 3. nesil alırdım.
Airpods 3. nesil kullanıyorum bende 2. nesil ile arasında kalıp bunu seçmiştim. Öncelikle 2. nesilde olmayan uzamsal ses teknolojisi gerçekten muazzam bi ses kalitesi veriyor müzik dinlerken sanki kendini konserde hissediyorsun. Müzik , ders , film vs derken günlük kullanımlarımın 6-7 saatlere çıktığı bile oluyor ve bu kadar uzun saatlere rağmen kulağımda sanki kulaklık yok gibi hissediyorum. Şarjı uzun bi süre gidiyor kutu 30 saat kulaklıkların kendisi 6 saate kadar pil ömrü veriyor olması lazım bende haftada 1 veya 2 kere şarja takıyorum. Kısacası bütçen yeterliyse aradaki 1200 TL farka bence değecek bi performans sunuyor ben 3. nesil alırdım.
2. Nesili daha önce bir kere deneyimleme fırsatım oldu fakat beni tatmin etmedi. Ses kalitesi olarak Apple'ın kablolu kulaklığından pek bi fark göremedim tek farkı birinin kablosuz oluşuydu. Bi kulaklıktan beklentine göre de değişir ben müzik dinlemeyi çok seven birisiyim ve 3. nesil bas ve tizleri 2. nesile göre çok daha iyi veriyor ses kalitesi de epey fark ediyor diyebilirim ama sen daha çok günlük telefon konuşmaları için kullanacaksan veya müzik konusunda aşırı bi takıntın yoksa 2. nesilde düşünülebilir. Ayrıca 3. nesil ile arasında 2000 değil 1200 tl fark var.
Kısacası 3. nesil alsan kesinlikle üzeceğini düşünmüyorum fakat bütçen yeterli değilse "ben kesinlikle 3. nesil almalıyım" gibi bir takıntıya girmene gerek yok. Amacın kablodan kurtulmaksa 2. nesil hala alınabilir.
2. Nesili daha önce bir kere deneyimleme fırsatım oldu fakat beni tatmin etmedi. Ses kalitesi olarak Apple'ın kablolu kulaklığından pek bi fark göremedim tek farkı birinin kablosuz oluşuydu. Bi kulaklıktan beklentine göre de değişir ben müzik dinlemeyi çok seven birisiyim ve 3. nesil bas ve tizleri 2. nesile göre çok daha iyi veriyor ses kalitesi de epey fark ediyor diyebilirim ama sen daha çok günlük telefon konuşmaları için kullanacaksan veya müzik konusunda aşırı bi takıntın yoksa 2. nesilde düşünülebilir. Ayrıca 3. nesil ile arasında 2000 değil 1200 TL fark var.
Kısacası 3. nesil alsan kesinlikle üzeceğini düşünmüyorum fakat bütçen yeterli değilse "ben kesinlikle 3. nesil almalıyım" gibi bir takıntıya girmene gerek yok. Amacın kablodan kurtulmaksa 2. nesil hala alınabilir.
Elden almak istiyorsan herhangi bir Apple mağazasından alabilirsin fiyat olarak diğer teknoloji marketleriyle bi fark olmuyor sanırım bende Apple' dan almıştım.
Elden almak istiyorsan herhangi bir Apple mağazasından alabilirsin fiyat olarak diğer teknoloji marketleriyle bi fark olmuyor sanırım bende Apple' dan almıştım.