Neler Yeni

Airpods Pro 2 fiyatı iyi mi?

awaknd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mervan

Ekler

• aaaa.png
    aaaa.png
    252.9 KB · Hit: 17

awaknd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mervan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
uygun gözüküyor hem satıcısı trendyol böyle ürünleri küçük mağazalardan almak genelde dezavantajlı oluyor bence alınabilir. Ben amazondan almıştım garantisi sağlam olsun diye 9350 şuan amazonda fiyat olarak iyi gibi.
yorumlara baktım 89 kişi 1 yıldız vermiş bazıları sahte yazmış az para vermiyoruz yani umarım sahte değildir

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
493
İsim
Emre Efe
yorumlara baktım 89 kişi 1 yıldız vermiş bazıları sahte yazmış az para vermiyoruz yani umarım sahte değildir
o butun saticilara gore yorumlari listeliyor su anda satici trendyol sahte olma imkani yok yani

awaknd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mervan
o butun saticilara gore yorumlari listeliyor su anda satici trendyol sahte olma imkani yok yani
bazıları da garantisi çoktan başlamış diyorlar öyle bir şey olursa nasıl düzeltiriz

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
493
İsim
Emre Efe
bazıları da garantisi çoktan başlamış diyorlar öyle bir şey olursa nasıl düzeltiriz
garanti satin aldigin tarihten 1-2 gun once ve urunu aktiflestirdiginde baslar eger oyle bir durum varsa urun onceden acilip iade edilmistir bir sikinti olmaz hala faturadaki tarih gecerli

awaknd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mervan
garanti satin aldigin tarihten 1-2 gun once ve urunu aktiflestirdiginde baslar eger oyle bir durum varsa urun onceden acilip iade edilmistir bir sikinti olmaz hala faturadaki tarih gecerli
umarım sıkıntı çıkmaz sabah alıcam teşekkürler

Top Bottom