az önce lightning versiyonu arttı umarım indirime girer şuan zaten 9350 tlİndirime düşer illaki beklemekte fayda var.
lightning versiyonu alma zaten niye alasın her sey type c artıkaz önce lightning versiyonu arttı umarım indirime girer şuan zaten 9350 tl
valla önce hangisi indirime girerse onu alıcam evde lightning çok ama genele bakınca type c daha iyi gibi bakalımlightning versiyonu alma zaten niye alasın her sey type c artık
pek ihtiyacın yok zaten kabloya bende kullanıyorum ürünü sabah okula giderken (6.30dan 8.00 e kadar yani) ve dönüşte (15.20den 16.00 ya kadar) hep kulağımda gürültü engelleme açık bir şekilde kullanıyorum evde pek kullandığım olmuyor aksam cafeye giderken felan kullanıyorum günde ortalama 4 saat felan iste. pazar günü yarım saat 1 saat şarj ile sonraki pazara götürüyorvalla önce hangisi indirime girerse onu alıcam evde lightning çok ama genele bakınca type c daha iyi gibi bakalım
önemli olan fiyatı öyle type c takıntım falan yok zaten lightning azınlığa geçmesi için şöyle bi 5 yıl geçmesi lazım en azındanpek ihtiyacın yok zaten kabloya bende kullanıyorum ürünü sabah okula giderken (6.30dan 8.00 e kadar yani) ve dönüşte (15.20den 16.00 ya kadar) hep kulağımda gürültü engelleme açık bir şekilde kullanıyorum evde pek kullandığım olmuyor aksam cafeye giderken felan kullanıyorum günde ortalama 4 saat felan iste. pazar günü yarım saat 1 saat şarj ile sonraki pazara götürüyor