Neler Yeni

Airpods pro 2.nesil alinir mi

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
20 gündür kullanıyorum memnunum ben
Ya size de şeyi soramiyorum ki hani airpods 2.nesil ile farki nedir falan hocam siz daha once kullandiniz mi ? Bendekinden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya size de şeyi soramiyorum ki hani airpods 2.nesil ile farki nedir falan hocam siz daha once kullandiniz mi ? Bendekinden
Bu arada en son çıkan model ney airpods’da airpods pro 2.nesil mi?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,621
İsim
Kerem Çavuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada en son çıkan model ney airpods’da airpods pro 2.nesil mi?
airpods 2 , pro serisine göre çok boş , gürültü engelleme, şeffaf mod , adaptif ses hiçbir özelliği yok dümdüz kablosuz kulaklık sadece , proya geçmek mantıklı olur

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
airpods 2 , pro serisine göre çok boş , gürültü engelleme, şeffaf mod , adaptif ses hiçbir özelliği yok dümdüz kablosuz kulaklık sadece , proya geçmek mantıklı olur
Demi hocam ya bu arada 2.nesil pro en son model mi oluyor airpodsda

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Alınır

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,621
İsim
Kerem Çavuş
Demi hocam ya bu arada 2.nesil pro en son model mi oluyor airpodsda
airpods pro 2. nesil veya 3. nesil son çıktı hangisi bilmiyorum ama senin sorunun dışarıya ses vermemesi o yüzden silikonlu alman gerekiyor yani pro

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
airpods pro 2. nesil veya 3. nesil son çıktı hangisi bilmiyorum ama senin sorunun dışarıya ses vermemesi o yüzden silikonlu alman gerekiyor yani pro
3.nesilde prodaki ozellikler var mi disari ses vermemesi disinda

Mert

80+ Silver
Ben de Airpods 2 yerine Pro 2 baktım ancak daha sonra kafa üstü kulaklık almaya karar verdim. Şimdi Sony WH1000XM5 kullanıyorum, memnunum. Airpods Pro da muhtemelen pişman etmez.

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
1 seneyi aşkın AirPods 3. nesil kullanıcısıyım. Pro 2. nesil denedim fakat silikonlu yapısı kulağıma uymadı, düşüp durdu. Araştırdığımda ise; herkesin kulak yapısı farklı olduğundan herkese uymayabiliyormuş. Bu sebepten ötürü 3. nesil kullanıyorum ve gayet iyi.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
1 seneyi aşkın AirPods 3. nesil kullanıcısıyım. Pro 2. nesil denedim fakat silikonlu yapısı kulağıma uymadı, düşüp durdu. Araştırdığımda ise; herkesin kulak yapısı farklı olduğundan herkese uymayabiliyormuş. Bu sebepten ötürü 3. nesil kullanıyorum ve gayet iyi.
Şikayetin var mi hiç pro’da olan ozellikler seninkinde yok ya ondan soruyorum

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Şikayetin var mi hiç pro’da olan ozellikler seninkinde yok ya ondan soruyorum
Hayır, hiçbir şikayetim yok. Standart bir kullanıcı olduğum ve son ses müzik dinlemediğim için bana ideal geliyor. Tabii ki teknik özellik olarak Pro daha üstün fakat bana bir artısı yok.

Top Bottom