Airpods pro 2.nesil alinir mi

20 gündür kullanıyorum memnunum ben
Ya size de şeyi soramiyorum ki hani airpods 2.nesil ile farki nedir falan hocam siz daha once kullandiniz mi ? Bendekinden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya size de şeyi soramiyorum ki hani airpods 2.nesil ile farki nedir falan hocam siz daha once kullandiniz mi ? Bendekinden
Bu arada en son çıkan model ney airpods’da airpods pro 2.nesil mi?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada en son çıkan model ney airpods’da airpods pro 2.nesil mi?
airpods 2 , pro serisine göre çok boş , gürültü engelleme, şeffaf mod , adaptif ses hiçbir özelliği yok dümdüz kablosuz kulaklık sadece , proya geçmek mantıklı olur

airpods 2 , pro serisine göre çok boş , gürültü engelleme, şeffaf mod , adaptif ses hiçbir özelliği yok dümdüz kablosuz kulaklık sadece , proya geçmek mantıklı olur
Demi hocam ya bu arada 2.nesil pro en son model mi oluyor airpodsda

Alınır

Ben de Airpods 2 yerine Pro 2 baktım ancak daha sonra kafa üstü kulaklık almaya karar verdim. Şimdi Sony WH1000XM5 kullanıyorum, memnunum. Airpods Pro da muhtemelen pişman etmez.

1 seneyi aşkın AirPods 3. nesil kullanıcısıyım. Pro 2. nesil denedim fakat silikonlu yapısı kulağıma uymadı, düşüp durdu. Araştırdığımda ise; herkesin kulak yapısı farklı olduğundan herkese uymayabiliyormuş. Bu sebepten ötürü 3. nesil kullanıyorum ve gayet iyi.

1 seneyi aşkın AirPods 3. nesil kullanıcısıyım. Pro 2. nesil denedim fakat silikonlu yapısı kulağıma uymadı, düşüp durdu. Araştırdığımda ise; herkesin kulak yapısı farklı olduğundan herkese uymayabiliyormuş. Bu sebepten ötürü 3. nesil kullanıyorum ve gayet iyi.
Şikayetin var mi hiç pro’da olan ozellikler seninkinde yok ya ondan soruyorum

Şikayetin var mi hiç pro’da olan ozellikler seninkinde yok ya ondan soruyorum
Hayır, hiçbir şikayetim yok. Standart bir kullanıcı olduğum ve son ses müzik dinlemediğim için bana ideal geliyor. Tabii ki teknik özellik olarak Pro daha üstün fakat bana bir artısı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,640
Üyeler
183,866
Son üye
oguzleyla
Geri