Çözüldü✓ Airpods pro 2. Nesil alınır mı?

bastias

80+
Reaksiyon skoru
6
Selamlar arkadaşlar. Apple'a geçtiğim için ufak bir ekosistem oluşturmak istiyorum. Soundcore liberty 4 nc kullanıyorum. 2025 yılında Airpods pro 2. Nesil alırsam geçtiğime pişman eder mi? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

alinir

Selamlar arkadaşlar. Apple'a geçtiğim için ufak bir ekosistem oluşturmak istiyorum. Soundcore liberty 4 nc kullanıyorum. 2025 yılında Airpods pro 2. Nesil alırsam geçtiğime pişman eder mi? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Apple kullanıyorsan alınır. Ama yanında Apple music de kullan. Kayıpsız müzik dinlersin.

daha üstü kulak ici görmedim

Yazan arkadaşlara teşekkürler. Almayı düşünen arkadaşlar görürse eğer apple cihaz kullanıyorlarsa alabilicekleri daha iyi bir kulaklık yok. Mühendislik harikası.

Kesinlikle alınır. 2 senedir hoyratça kullanmama rağmen kalitesinde en ufak bir düşme olmadı, ANC'si aşırı başarılı :)

Ö
Kesinlikle alınır. 2 senedir hoyratça kullanmama rağmen kalitesinde en ufak bir düşme olmadı, ANC'si aşırı başarılı :)
Öncesinde de anc olan bir kulaklık kullanıyodum. Meğer ondaki anc değil kandırıyolarmış bizi. Gerçek anc apple'daymış. Hem de 2022 yılında yapmışlar bunu. Tek kelimeyle muhteşem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,335
Üyeler
173,960
Son üye
mstfozdnc
Geri