Neler Yeni

AirPods Pro 2.Nesil bu fiyata alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Kulaklığın içini açmadan tamamen emin olman çok zor. Seri numaralarını bile çakıyor namussuzlar. Bunu anlamanın en basit yolu belli: kim 6000 liralık bir kulaklığı 1500e satsın? 4000e koysa 1 saat içinde satılacak kulaklığı
İçini açınca nasıl anlarım ilk airpodsum

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Batuhan Divrik
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Gürültü engelleme çalışıyorsa orjinaldir sahtelerin hiçbirinde gürültü engelleme yok diye biliyorum.
Arkadaşım da benim aldığım kişiden aldı gürültü engelleme var oluyo ses de iyi bul uygulamasından tıklıyorum ses de çalıyor

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Batuhan Divrik
Arkadaşım da benim aldığım kişiden aldı gürültü engelleme var oluyo ses de iyi bul uygulamasından tıklıyorum ses de çalıyor
Ayarlarda var olmasından bahsetmiyorum iki kulaklığı da taktığınızda gürültü engellemeyi açtığınızda fark oluyorsa orjinaldir büyük ihtimalle ama gürültü engelleme sadece açık görünüyor ve tıkladığınızda değişen bir şey olmuyorsa orjinal değildir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Denicem
Ayarlarda var olmasından bahsetmiyorum iki kulaklığı da taktığınızda gürültü engellemeyi açtığınızda fark oluyorsa orjinaldir büyük ihtimalle ama gürültü engelleme sadece açık görünüyor ve tıkladığınızda değişen bir şey olmuyorsa orjinal değildir.

Aderal

80+ Bronze
ya kanka hala orjinal oldugunu falan mı dusunuyorsun harbiden sana laf anlatmayacağım hiç mi akli mantıki bir şekilde düşünmüyorsun

sıfırı 6k ikinci eli 4kdan şıp diye gidecek ürünü kimse 1500e satmaz he diyorsan ben kafaya koydum enayiyim ve kazık yemeye kararlıyım git al

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
ya kanka hala orjinal oldugunu falan mı dusunuyorsun harbiden sana laf anlatmayacağım hiç mi akli mantıki bir şekilde düşünmüyorsun

sıfırı 6k ikinci eli 4kdan şıp diye gidecek ürünü kimse 1500e satmaz he diyorsan ben kafaya koydum enayiyim ve kazık yemeye kararlıyım git al
Soruma neden cevap vermiyorsun sana diyorumki orijinal olduğunu nasıl anlarım

Aderal

80+ Bronze
Soruma neden cevap vermiyorsun sana diyorumki orijinal olduğunu nasıl anlarım
İçini aç bataryasını kontrol et. Çakmaların gri normal batarya olur genelde orijinallerin siyah ağple logosu ve çipine bak h2 çip olmalı çakmalarda normal devre kartı var

Ayrıca dostum bak sana 3. Kez diyorum çakma olduğunu anlamanın en basit yolu ürünü sana 4/1 fiyatına vermesi

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Kaira Bilgic

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,399
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Bende aldım airpods pro 2.nesil bi geldi ses kalitesinde sıkıntı var sonra dedim çakma mı diye seri no sunu okuttum hicbir sıkıntı yoktu sonradan anladım ki baska bir airpodsun seri nosunu çalmışlar çok ustaca davranmışlardı

Top Bottom