Neler Yeni

AirPods Pro 2.nesil fiyat farklılıkları

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mehmet Ali Avcı
Arkadaşlar airpods Pro 2.nesil almayı düşünüyorum lakin akakçeden baktığımda en ucuz 9600 küsür gözüküyor lakin 2.nesil type c seçeneğini seçtiğimde 8700 TL’ye kadar bulunuyor bunların farkı ne tam olarak?

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe
type c daha kullanışlı hocam bende alalı 2 ay oluyor çok memnunum. Arasındaki farklar şarj girişleri.
Klasik olan eski iphone şarj girişi olan lightning ile oluyor type c olan ise en yaygın olanı samsung vb. markaların kullandığı şarj girişi kablolarıyla şarj ediyosunuz.

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mehmet Ali Avcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
type c daha kullanışlı hocam bende alalı 2 ay oluyor çok memnunum. Arasındaki farklar şarj girişleri.
Klasik olan eski iphone şarj girişi olan lightning ile oluyor type c olan ise en yaygın olanı samsung vb. markaların kullandığı şarj girişi kablolarıyla şarj ediyosunuz.
Bu gönderdiğim linkteki type c girişi olan sizin aldığınız yani değil mi

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe
Bu gönderdiğim linkteki type c girişi olan sizin aldığınız yani değil mi
Evet bu. Performans konusunda farkları yok diye biliyorum olsa bile type c daha iyidir yüksek ihtimal son 2 yıldır çıkardıkları telefonlarda type c'ye geçtiler

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mehmet Ali Avcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet bu. Performans konusunda farkları yok diye biliyorum olsa bile type c daha iyidir yüksek ihtimal son 2 yıldır çıkardıkları telefonlarda type c'ye geçtiler
Anladım hocam teşekkür ederim tekrardan geçen günlerde fiyatı 8kya kadar düşmüştü sene sonuna kadar düşer de alırım inşallah

Top Bottom