Arkadaşlar airpods Pro 2.nesil almayı düşünüyorum lakin akakçeden baktığımda en ucuz 9600 küsür gözüküyor lakin 2.nesil type c seçeneğini seçtiğimde 8700 TL’ye kadar bulunuyor bunların farkı ne tam olarak?
type c daha kullanışlı hocam bende alalı 2 ay oluyor çok memnunum. Arasındaki farklar şarj girişleri.
Klasik olan eski iphone şarj girişi olan lightning ile oluyor type c olan ise en yaygın olanı samsung vb. markaların kullandığı şarj girişi kablolarıyla şarj ediyosunuz.
Evet bu. Performans konusunda farkları yok diye biliyorum olsa bile type c daha iyidir yüksek ihtimal son 2 yıldır çıkardıkları telefonlarda type c'ye geçtilerBu gönderdiğim linkteki type c girişi olan sizin aldığınız yani değil mi![]()
Apple Airpods Pro (2. NESİL) Magsafe Şarj Kutusu (USB-C) Mtjv3tu/a Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Apple Airpods Pro (2. NESİL) Magsafe Şarj Kutusu (USB-C) Mtjv3tu/a yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Anladım hocam teşekkür ederim tekrardan geçen günlerde fiyatı 8kya kadar düşmüştü sene sonuna kadar düşer de alırım inşallahEvet bu. Performans konusunda farkları yok diye biliyorum olsa bile type c daha iyidir yüksek ihtimal son 2 yıldır çıkardıkları telefonlarda type c'ye geçtiler