Neler Yeni

AirPods Pro 2.nesil fiyat farklılıkları

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Mehmet Ali Avcı
Arkadaşlar airpods Pro 2.nesil almayı düşünüyorum lakin akakçeden baktığımda en ucuz 9600 küsür gözüküyor lakin 2.nesil type c seçeneğini seçtiğimde 8700 TL’ye kadar bulunuyor bunların farkı ne tam olarak?

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe
type c daha kullanışlı hocam bende alalı 2 ay oluyor çok memnunum. Arasındaki farklar şarj girişleri.
Klasik olan eski iphone şarj girişi olan lightning ile oluyor type c olan ise en yaygın olanı samsung vb. markaların kullandığı şarj girişi kablolarıyla şarj ediyosunuz.

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Mehmet Ali Avcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
type c daha kullanışlı hocam bende alalı 2 ay oluyor çok memnunum. Arasındaki farklar şarj girişleri.
Klasik olan eski iphone şarj girişi olan lightning ile oluyor type c olan ise en yaygın olanı samsung vb. markaların kullandığı şarj girişi kablolarıyla şarj ediyosunuz.
Bu gönderdiğim linkteki type c girişi olan sizin aldığınız yani değil mi

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe
Bu gönderdiğim linkteki type c girişi olan sizin aldığınız yani değil mi
Evet bu. Performans konusunda farkları yok diye biliyorum olsa bile type c daha iyidir yüksek ihtimal son 2 yıldır çıkardıkları telefonlarda type c'ye geçtiler

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Mehmet Ali Avcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet bu. Performans konusunda farkları yok diye biliyorum olsa bile type c daha iyidir yüksek ihtimal son 2 yıldır çıkardıkları telefonlarda type c'ye geçtiler
Anladım hocam teşekkür ederim tekrardan geçen günlerde fiyatı 8kya kadar düşmüştü sene sonuna kadar düşer de alırım inşallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,505
Üyeler
171,590
Son üye
Bildiren
Top Bottom